Heeft uw bedrijf internationale ambities en interesse in buitenlandse markten, zoals Thailand of omringende landen? Wilt u in één van die landen een project uitvoeren of investeren in een onderneming? Of wilt u mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie?

Dan is de subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) wellicht interessant.

BuZa stimuleert

Met deze regeling stimuleert het ministerie van Buitenlandse Zaken dat meer Nederlandse ondernemingen succesvol internationaal zakendoen. DHI richt zich op Nederlandse mkb-bedrijven met internationale ambitie. Met de mkb-toets kunt u zien of u een mkb-ondernemer bent.

De subsidie-regeling is een tenderprogramma. Tijdens een tenderronde kunt u een aanvraag indienen. De eerste tender van 2018 opent op 1 februari a.s.. De sluitingsdatum is 29 maart 2018 om 15.00 uur. Het beschikbare budget voor de eerste tenderronde van 2018 is € 2 miljoen voor DGGF-landen en € 2,5 miljoen voor overige landen.

Informatiebijeenkomst 1e tenderronde 2018 op 23 januari

Op dinsdag 23 januari 2018 organiseert RVO.nl een informatiebijeenkomst. U krijgt een algemene presentatie over het programma en een bedrijf vertelt over zijn ervaringen met DHI.

Na de informatiebijeenkomst weet u of de DHI-regeling op uw project, haalbaarheidsstudie of investeringsvoorbereidingsstudie van toepassing is en hoe u subsidie kunt aanvragen.

Kijk voor meer informatie over deze bijeenkomst op: www.rvo.nl/actueel/evenementen/informatiebijeenkomst-subsidieregeling-dhi-23-januari

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Subsidieregeling voor mkb-bedrijven met internationale ambities”

  1. Harrybr zegt op

    Houd u ook rekening met de gigantische administratie-eisen van de overheid ?
    Ooit eens een haalbaarheidsstudie onder PESP gedaan. NOOIT en NOOIT meer. Onder geen enkele voorwaarde. NIET ! Geen denken aan !


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website