Waar kan ik mijn auto 5 dagen stallen (nabij Koh Chang)?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: , ,
25 augustus 2018

Beste lezers,

Ik wil graag een aantal dagen naar het eiland Koh Chang met de motor. Alleen is het een eind rijden met de motor naar de veerboot naar Koh Chang. Nu wil ik de motor achter mijn auto hangen en dan met de auto naar de veerboot rijden. Is er iemand die niet te ver van de veerboot woont waar ik mijn auto voor een 5 dagen kan stallen? Ik wil dan alleen met de motor de veerboot op.

Alvast bedankt voor de reacties.

Groet,

Henk

12 reacties op “Waar kan ik mijn auto 5 dagen stallen (nabij Koh Chang)?”

 1. willem zegt op

  Een beetje verwarrend verhaal. Ik ga er van uit dat je de auto 5 dagen wilt parkeren. E zijn veel parkeerplaatsen nabij de pier. Maar je bent zeker bang voor de combinatie auto en aanhanger. Heb ik het goed?

 2. Gerard zegt op

  In Trat kun he auto parkeren bv op t vliegveld. Koh Chang is gevaarlijk op de motor, zeker in regenseizoen, denk eerst er even over na. Gr Gerard

 3. lung addie zegt op

  Een heel verwarrende vraag…. wat wil je nu eigenlijk 5 dagen stallen, de motor of de auto? In de titel vraag je waar je de motor 5 dagen kan stallen en in de vraag is het dan de auto.

 4. john zegt op

  Woon op koh chang. Heb in verleden een vergelijkbare vraag gehad. Maar dan voor stallen motor. In omgeving van vertrekplaats ferry is nogal wat ruimte. Ook een heleboel stalletjes vlak voor je het terrein van vertrek oprijdt. Heb in verleden daar gewoon aan een van de stalletjes met ruimte erachter gevraagd of ik de motor daar voor een week mocht stallen.Gewoon nette vergoeding voor afgesproken en dat is het. Je kunt ook gewoon met aanhanger met motor de ferry oprijden en dan in buurt van je hotel auto stallen. Meestal alle ruimte. Veel plezier op Koh Chang/

 5. john zegt op

  Overigens stel je niet teveel voor van rijden op koh chang. Je bent er met motor snel uitgekeken. Er is slechts een weg die langs de zee loopt. Zijwegen niet noemenswaard. In een dag heb je probleemloos hele eiland rondgereden.

 6. Joop zegt op

  Bij de veerboot is een grote parkeerplaats. Daar kan je je auto makkelijk stallen. Geen probleem.

 7. Piet zegt op

  Ik zou gewoon de auto ook meenemen,kost weinig en kan makkelijk zijn op het eiland

 8. Alex zegt op

  Gewoon op de parkeerplaats bij de pier?

 9. puckoosterbroek zegt op

  Ik woon 25 vanaf Koh Chang je auto kan je wel bij mij kwijt Email me maar [email protected].

 10. puckoosterbroek zegt op

  Je kan me ook bereiken onder nr 0929410503 om de auto te stallen.

 11. henk zegt op

  Beste allemaal,

  Dacht dat de vraag wel duidelijk was.
  Ik ga niet met de auto en de motor achterop naar de pier en dan de motor laten staan.
  Op de pier is niet echt veel ruimte dat iedereen daar zomaar een auto kan stallen.
  Vandaar de vraag van mij.
  Zie gelukkig een reactie van iemand die plaats heeft om de auto te stallen.
  Toch bedankt voor de reacties.
  Henk.

 12. Peterdongsing zegt op

  Gewoon het hele setje op de boot, kost weinig en je kan makkelijk parkeren op het eiland. Zoals al eerder gezegd, eigenlijk is het rijden op een motor zeer gevaarlijk. Ongelooflijk stijle bergen met haarspeld bochten. Ik heb er al veel ongelukken gezien. Allemaal onderuit in bochten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website