Vice-premier Prawit, waarschuwt voor het feit dat er mogelijk IS-terroristen en leden van andere terroristische organisaties proberen om Thailand binnen te komen: “Waarschijnlijk zijn ze al in het land”.

De uitspraken van Prawit volgen op de berichten dat de Thaise autoriteiten een klopjacht zijn begonnen op buitenlandse criminelen zonder een geldig visum. In een interview laat hij weten dat hij niet denkt dat ze in Thailand kunnen blijven omdat ze ambtenaren hebben omgekocht. Hij roept iedereen op om de ogen goed open te houden verdachte situatie’s te melden aan de autoriteiten.

Omdat veel ‘overstayers’ in toeristische gebieden verblijven moeten beheerders van accommodaties extra alert zijn. Vooral buitenlanders die lang in het land verblijven en geen baan hebben of geen legale inkomsten, zijn verdacht.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Vice-premier Prawit: ‘IS terroristen zijn mogelijk al in Thailand’”

 1. janbeute zegt op

  Ik ben dus ook verdacht als ik dit zo lees .
  Woon al lang in Thailand , heb geen baan , en heden ook zelfs nog geen inkomsten .
  Komt ook nog bij dat ik twee Harleys bezit , kan dus zijn dat ik lid ben van een motorbende .

  Jan Beute .

 2. mark zegt op

  Meer dan één Harley is ongetwijfeld een bende, maar aan de minder gevaarlijke soort. Aan Harleys moet immers dusdanig veel gesleuteld worden dat er weinig tot geen tijd rest voor andere criminele feiten 🙂

  • gerrit bokhove zegt op

   de nieuwe generatie harleys is veel en veel beter dan de oude , die waren nogal servicegevoelig.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website