Vandaag militaire bewegingen naar Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: ,
24 juli 2019

Als u vandaag op de route van Suwansorn Road in Muang Nakhon Nayok via de snelweg richting Bangkok en daar langs Ramindra Road, Chaeng Wattana, Rama VI en Pradipat naar de basis van het Third Cavalry Regiment militaire colonnes voorbij ziet komen, schrik dan niet! Het heeft niets met een nieuwe staatsgreep te maken.

Geen alarm

De Army’s Public Relations Division heeft zich gehaast gisteren te melden, dat er geen enkele reden tot ongerustheid is bij het zien van de colonnes van militaire voertuigen op weg naar Bangkok.

De verjaardag van Z.M. De koning

De militairen, wapenuitrustingen, tanks en andere voertuigen gaan met de Army’s Thongchai Chalermpol (de vlag van het leger) vanaf de Royal Guards 2nd Infantry Division basis in Prachin Buri naar de hoofdstad om deel te nemen aan een ceremonie, dat aanstaande zondag plaatsvindt ter ere van Zijne Majesteit de koning’s verjaardag.

Het is maar, dat u het weet!

Bron: website van The Nation


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Vandaag militaire bewegingen naar Bangkok”

  1. Cornelis zegt op

    Veelzeggend dat het leger vooraf al bekendmaakt dat de komende troepenverplaatsing geen reden tot ongerustheid is……………

  2. Peter zegt op

    In ieder geval is er nu weer flinke publiciteit rond het machtige militaire apparaat in Thailand. Het is maar dat iedereen goed weet dat dat er allemaal is (en zo nodig in actie kan komen!).


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website