In Brugge is de rechtszaak tegen Sararat K. (36) van start gegaan. De Thaise staat terecht voor doodslag op haar partner Marc Clauwaert (47). Op 19 augustus 2010 stak zij in hun appartement in Oostende een schaar in zijn borst.

Sararat K. leerde Marc Clauwaert in het voorjaar van 2010 kennen in een massagesalon in Deinze. De vrouw had financiële problemen, Marc kreeg medelijden en ze kregen een relatie. Het slachtoffer betaalde tevens de schulden van de Thaise. De relatie was echter geen succes, veel ruzie en onenigheid. Volgens de Thaise dame had haar vriend een drankprobleem.

De avond van het incident had het stel samen in het casino van Oostende doorgebracht. Bij thuiskomt in hun appartement kregen beide opnieuw ruzie. In een schermutseling zou de vrouw naar een schaar gegrepen hebben en de man hebben gestoken. Volgens sectie is het slachtoffer overleden aan een diepe steek in de borst. Hierdoor werden de aorta en de linkervoorkamer van het hart doorboord.

Het slachtoffer belde zelf nog een ambulance maar overleed diezelfde nacht aan zijn verwondingen. Na dit incident vluchtte Sararat naar een ex-vriend in Mechelen. Daar werd ze de volgende ochtend gearresteerd.

De verdachte Thaise vrouw verbleef sinds 2002 in België. Ze had in die periode twaalf verschillende partners en werkte tevens als prostituee. Ook bij ruzies tijdens eerdere relaties stelde de Thaise zich agressief op en greep ze regelmatig naar een mes.

Volgens onderzoek naar haar geestesgesteldheid is de vrouw een psychopate en een gevaar voor de maatschappij.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website