De Thaise afdeling Consulaire Zaken (DCA) is voornemens het proces voor de uitgifte van Thaise paspoorten te optimaliseren in de vierde fase van het E-Paspoort project, welke in 2026 van start gaat.

Tijdens een recent seminar in Bangkok introduceerden DCA-functionarissen de huidige derde fase van het elektronische paspoort (E-Passport) en bespraken zij het uitgifteproces met experts. De vierde fase zal zich voornamelijk richten op het implementeren van nieuwe innovaties om de dienstverlening te optimaliseren, zodat iedereen te allen tijde online een paspoort kan aanvragen.

De vice-minister van Buitenlandse Zaken, Sihasak Phuangketkeow, gaf aan dat in de nieuwe fase van het elektronische paspoort de technologie, die bij de productie van het paspoort wordt gebruikt, zal worden verbeterd om het vertrouwen in het proces te versterken.

Bron: NNT- National News Bureau of Thailand

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website