Verkopers worden door het gemeentebestuur van Pattaya er op gewezen dat markeringen verven op het voetpad bij Beachroad verboden is. Het op deze wijze reserveren van verkoopruimte tijdens Songkran zal streng worden bestraft met juridische stappen en een maximale boete.

Ambtenaren van de gemeente zullen de boulevard controleren en optreden. De gemeente laat dit weten na een aantal klachten. Op het voetpad waren diverse plekken gemarkeerd met witte verf, waar ‘gereserveerd’ op stond.

Verkoop op de stoep lang het strand is verboden. De wegen langs het strand zijn tijdens het festival gesloten van 06.00 uur tot 19.00 uur om bewoners en toeristen te laten genieten van het waterfeest.

Verkopers die het verbod negeren, krijgen een boete van 2.000 baht en de goederen worden in beslag genomen. In het verleden werden de verkopers met rust gelaten, maar dit jaar niet, zo laat de gemeente weten.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website