De nieuwe treindienst tussen Bangkok en grensplaats Ban Klong Luk in Sa Kaeo gaat op 1 juli van start. Er zal viermaal daags een trein rijden, twee in elke richting.

Passagierstrein nr. 275 vertrekt om 5.55 uur vanuit Bangkok naar Aranyaprathet en Klong Luk en arriveert om 11.17 uur bij het grensstation. De reizigerstrein nr. 279 zal op dezelfde route rijden en Bangkok om 13.05 uur verlaten en om 17.27 uur het grensstation bereiken.

Passagierstrein nr. 280 zal om 06.58 uur vertrekken naar het Klong Luk-station (markt Rong Kluea), de aankomst in Bangkok is gepland om 12.05 uur, en  passagierstrein nr. 276 zal het grensstation verlaten om 1.53 uur, aankomst in Bangkok zal om 19.40 uur zijn.

De nieuwe dienst moet het reizen van Thaise en buitenlandse toeristen die de grens over willen steken, gemakkelijker maken. De prijs voor een ticket tussen Bangkok en Ban Klong Luk-station zal 49 baht per enkele reis gaan bedragen.

Voor ticketboekingen of verdere informatie, kan de reiziger contact opnemen met de SRT via hotline 1690 (24 uur per dag) of via de website www.railway.co.th of @ pr.railway Facebook-pagina.

Het is niet bekend wanneer Cambodja zal starten met een treindienst vanaf het aangrenzende Poi Pet.

De treinverbindingen tussen de twee landen werden 45 jaar geleden opgeheven, vanwege de burgeroorlog in Cambodja.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website