Het Meteorological Department waarschuwt alle regio’s in Thailand voor extreem weer met veel regen, onweersbuien, harde wind en hagel. Het Noordoosten krijgt er vandaag al mee te maken. 

Bewoners in het hele land dienen zich voor te bereiden op de zomerstorm die veroorzaakt wordt door een hogedrukgebied uit China. Bangkok en omgeving worden van woensdag tot vrijdag getroffen door het slechte weer, dat voor overlast zal zorgen.

Ondanks de zomerstorm wordt het wel warm in Bangkok, ongeveer tussen de 35-39 graden Celsius.

Bron: Bangkok Post

3 reacties op “Slecht weer op komst: Van woensdag tot vrijdag is Bangkok aan de beurt”

 1. Robert zegt op

  Woon in Ubon Ratchathani…. donderdag voor zaken naar Bangkok ….zal wel een thermiek rijk vluchtje worden….als ze het niet cancelen .
  Vliegen is zo wie zo mijn hobby niet….. :((

 2. Pim zegt op

  Genoeg zomerstormen gehad afgelopen weken. Vorige week nog in Grand Canyon, Chiang Mai. We wilden net gaan zwemmen toen het plotseling keihard begon te regenen en waaien. Alles vloog in het rond. Half uur later was het weer over. Zo best wat van dit soort zomerstormen gehad

 3. Ger-Korat zegt op

  Vanmorgen een vlucht van Roi Et naar Bangkok, zag er onderweg al wel bewolkt uit. En ’s middags op weg naar Korat in de buurt van Saraburi, 100 km noordelijk van Bangkok, al flink wat regen. Denk dat de regen wat eerder komt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website