tete_escape / Shutterstock.com

Op de luchthavens van Udon Thani, Ubon Ratchasima en Roi Et komen er shuttlebussen te rijden tussen de luchthaven en het stadscentrum.

Het aantal luchthavens met een shuttledienst komt daarmee op 34. Suvarnabhumi, Don Mueang, Hat Yai en U-Tapao maar ook een aantal kleinere luchthavens beschikken al over een shuttlebus.

Verder is bekend gemaakt dat de oude shuttlebussen vervangen gaan worden door bussen op het schonere aardgas, te beginnen in Bangkok en buurprovincies.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Shuttlebussen op luchthavens van Udon Thani, Ubon Ratchathana en Roi Et”

  1. HansNL zegt op

    In Khon Kaen rijden er shuttle bussen tussen het vliegveld en het busstation via het stadscentrum, vice versa.
    Airco, goedkoop, en vaak.

    • Ger-Korat zegt op

      Beste Hans, dat zijn geen shuttle bussen maar gewoon lijnbussen met vele opstapplaatsen. Shuttle bedoelt men het brengen van passagiers van punt A naar punt B zonder te stoppen. In Roi Et bijvoorbeeld ligt het vliegveld ruim 10 km buiten de stad; daar is een shuttle welkom want ook op het vliegveldterrein is geen openbaar vervoer en ook op de weg erlangs niet. Vaak zelfs niet eens private taxi’s ( kost ook nog eens 200 baht dus niet goedkoop) op het vliegveld. Dan is het een uitkomst om vandaar naar het busstation in Roi Et gebracht te worden met de shuttle en vanaf daar men zelf het vervolg kan kiezen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website