Om toeristen te beschermen en criminelen te weren heeft de politie nu de beschikking over de beelden van 300 extra camera’s in het Patong uitgaansgebied, zo schrijft Phuket Gazette.

De 300 private en 32 politiecamera’s zijn verbonden met drie meldkamers. Van daaruit kan de politie het gebied in de gaten houden. Het initiatief maakt deel uit van het Patong Safety Zone

De 32 hoogwaardige camera’s die door de politie zijn geïnstalleerd staan gericht op gebieden die vatbaar zijn voor criminaliteit zoals Soi Bangla, Sainamyen Road, Nanai Road en Kalim Road. Door ook 300 private camera’s te koppelen aan de meldkamer wordt de effectiviteit hiervan vergroot.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Phuket: 332 camera’s in Patong moeten toeristen beschermen”

 1. martin zegt op

  De Thais houden wel van lol. Ver over 300 Kameras ?. Nou nou zeg. En de politie ?. Die heeft op eens meer als 300 ogen meer om dat alles in de gaten te houden ?. En hoeveel Video opneem apperatuur hebben ze er bij gekregen ?. Want je mag dan achteraf wel een bewijsstuk op tafel leggen. En waar is op straat. wat dan meteen mag + moet ingrijpen als het weer eens fout gaat ? Zijn er daar ook een paar honderd bij gekomen ? Het beste middel tegen deze Mafia is gewoon er niet naar toe gaan. Ik ben in het mooie en gezonde heuvel land van Noord Thailand nog nooit beroofd. Martin

 2. Roland Jacobs zegt op

  Ik ben er helemaal mee eens met Martin.
  Als je zonodig naar een Eiland wil, zijn er in Thailand zovele,mooie Eilanden,
  dus gewoon niet naar Phuket gaan.

 3. egon wout zegt op

  Waarom zo negatief?Persoonlijk ben ik blij met deze actie.Er is nu in elk geval gereageerd.Of ook de nodige acie zal plaats vinden is afwachten maar de politie heeft nu meerdere middelen gekregen om op te treden hetgeen positief is.

 4. arjanda zegt op

  Hahaha nu kunnen ze nog meer geld incasseren van toeristen die over de schreef gaan.Kunnen het nu aantonen door video beelden.Maffia gaat met de tijd mee hahahha.

 5. Rick zegt op

  Ik vind dit een beetje dubbel ben zelf afgelopen januari/februari ook in Phuket en omliggende eilanden geweest.
  En ja het is er duurder en ja de krant staat bol van de nare incidenten, maar het eiland blijft een paradijs op aarde als je naar de stranden en natuur kijkt.
  En de omliggende eilanden van ongekende schoonheid mag je dit niet missen.
  Gewoon je goed inlezen geen domme dingen doen en dan komt het allemaal goed.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website