De internationale vlootshow in Pattaya die volgende week maandag begint zorgt er voor dat de bezettingsgraad van hotels in de badplaats flink is verhoogd. Volgens Sanpet Supabowornsathien, president van de Eastern Thai Hotels Association, is het boekingspercentage van de hotels in Pattaya tot boven de 90% gestegen en dat dankzij de bezoekers aan de International Fleet Review 2017.

Het evenement staat in het teken van de 50e verjaardag van de Associatie van Zuidoost-Aziatische landen (ASEAN). Deze unie van 10 landen werd in 1967 opgericht door Thailand, Indonesië, Maleisië, de Filippijnen en Singapore.

Het evenement, georganiseerd door de Koninklijke Thaise Marine en Pattaya City, begint op maandag 20 november en duurt tot en met 22 november. Het hoogtepunt zal op maandag zijn, wanneer de internationale vlootschouw zal plaatsvinden. Het publiek kan dan 15 schepen van de Koninklijke Thaise Marine, 28 schepen uit 18 ASEAN- en niet-ASEAN-landen, maar ook vele vliegtuigen aanschouwen.

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Pattaya maakt zich op voor internationale ASEAN vlootschouw”

 1. l.lagemaat zegt op

  Zowel ondergetekende als Gringo hebben een geheel ander programma gezien dan wat de Bangkok Post nu publiceert.Wij beiden hebben hier postings aangewijd.
  Met als hoogtepunt uitgebreide internationale muziekshows op donderdag 16 november.

  officiĕle website aseanifr2017.com/schedule-events-13-22-nov-2017

  Hoe en waar de vele vliegtuigen bekeken kunnen worden, lijkt mij moeilijk in een haven.
  Wel vindt er vrijdag, zaterdag en zondag de z.g. red bull races plaats met race toestellen. die soms op 10 meter hoogte tussen pionnen doorvliegen met een snelheid van ruim 500 km/u. Dit gebeurt bij U-Tapao


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website