Een Nederlandse toeriste heeft een aangifte van verkrachting ingetrokken nadat zij zich niets meer kon herinneren van de misdaad.

De vrouw bezocht op 6 maart een kliniek op het Phi Phi eiland (provincie Krabi)  in het zuiden van Thailand. Ze wilde zich daar laten onderzoeken omdat zij ervan overtuigd was ’s nachts op het strand verkracht te zijn.

De ingeschakelde politie kon weinig uitrichten omdat de toerist zich geen enkel detail van het incident kon herinneren.

Luitenant-kolonel Amorat Suthikait van de plaatselijke politie, vertelde The Phuket News dat ze de Nederlandse vrouw niet konden helpen: “Ze vertelde ons dat ze dronken was geworden en in slaap gevallen was op het strand. Daarna zou ze verkracht zijn. We zijn met haar terug gegaan naar een aantal plekken op Phi Phi eiland om te proberen haar geheugen op te frissen, maar dat heeft geen resultaat gehad.”

De vrouw is gisteren teruggereisd naar Nederland.

Bron: The Phuket News


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Nederlandse vrouw trekt aangifte verkrachting op Thais strand in”

  1. Khun Peter zegt op

    Gezien de vele verkrachtingen de laatste tijd in Thailand waarbij de vrouw in kwestie zich niets meer kan herinneren lijkt het toch wel alsof er sprake is van een pilletje in het drankje. Is in Nederland en Spanje ook een tijdje een probleem geweest in het uitgaansleven. Meer info: http://nl.wikipedia.org/wiki/Date_rape_drug

    Ik hoop dat vrouwelijk toeristen voorzichtig zullen zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website