De Nederlandse ambassade organiseert twee activiteiten in Pattaya (Jomtien) op donderdag 20 juli as.

Meet & Greet met Ambassadeur Z.E. Remco van Wijngaarden

U bent van harte welkom bij de ‘Meet & Greet’ met Ambassadeur Z.E. Remco van Wijngaarden op donderdag 20 juli in Pattaya. Ook een medewerker van de consulaire afdeling zal dan aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Programma:
17:00 – 18:00 uur: plenair vragenuur
18:00 – 20:30 uur: receptie

Wilt u hierbij aanwezig zijn bij? Meldt u zich dan aan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1yoV301bMTg54ZGZj0EyiG3jU56y6gFXbRWcXZE_FuDM/edit. U wordt op een later moment geïnformeerd over de exacte locatie.

Consulair Loket op Locatie: Aanvragen paspoort, DigiD en ondertekenen levensbewijs

Wilt u in Pattaya op 20 juli een Nederlands paspoort of identiteitskaart aanvragen, uw levensbewijs laten ondertekenen en/of een DigiD-code aanvragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Vermeldt in de e-mail uw volledige paspoortnaam en uw geboortedatum en geef aan van welke consulaire dienst u gebruik wilt maken (paspoort, DigiD of levensbewijs). U ontvangt daarna het tijdstip en de locatie van uw afspraak en eventuele verdere instructies.

Er geldt een maximum aantal aanmeldingen voor het aanvragen van een paspoort. Zorg er daarom voor dat u zich op tijd aanmeldt!

Met vriendelijke groet,
Nederlandse ambassade Bangkok

Bron: Informatieservice Buitenlandse Zaken

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website