De recente massale demonstraties in Bangkok lijken langzaam af te lopen nu de regering demissionair is en nieuwe verkiezingen zijn aangekondigd voor februari 2014.

De oppositiebeweging onder leiding van Suthep Thaugsuban verzet zich echter nog tegen de politieke overgangsregeling naar de verkiezing toe en vraagt om verdergaande hervormingen. Daartoe worden demonstraties en prikacties aangekondigd. 

Vandaag zullen de demonstranten samen komen voor manifestaties bij het Ratchadamnern protestpodium.

De ambassade adviseert Nederlanders om de komende periode alert te blijven en menigtes of samenscholingen te mijden. Zelfs vreedzame demonstraties kunnen immers onverwachts escaleren. Mocht u daarom in de buurt komen van een demonstratie of samenscholing maak dan rechtsomkeert en ga niet in discussie.

Verder dient u de berichtgeving in de lokale media te blijven volgen.

De Nederlandse ambassade in Bangkok is gesloten op 25, 26, 31 december en 1 januari. Op alle andere data is de ambassade normaal geopend (iedere werkdag van 08:30 – 17:00 uur).


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Nederlandse ambassade: Demonstraties in Bangkok”

 1. Pim zegt op

  Dank voor de mededeling .
  Hierbij wil ik langs deze weg de heer Johan Boer en medewerkers fijne kerstdagen een heel goed Nieuwjaar toewensen .

 2. top martin zegt op

  Met grote dank aan de Ambassadeur en zijn medewerkers voor de service en vriendelijkheid in 2013. Beste wensen voor een fijn Kertsfeest en vooral voor 2014 een goede gezondheid. top martin

 3. Gerrie Q8 zegt op

  Met dank aan de NL ambassade, het beschikbaar stellen van de ruimte voor de uitgave van het eerste boek van Thailandblog en hoop een aantal medewerkerk(st)ers de hand te mogen drukken op onze nieuwjaarsreceptie. Het allerbeste voor komend jaar!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website