De granaataanslag van gistermiddag in de buurt van een Big C Supercenter in Ratchaprasong telt inmiddels een derde dodelijk slachtoffer. Een zesjarig meisje is aan haar verwondingen overleden, zo laat het Ramathibodi Hospital in Bangkok weten.

Patcharakorn Yosubon stierf om 6.25 uur plaatselijke tijd aan de verwondingen aan haar hersenen en lever. Het vierjarig broertje van het meisje, Kornwich Yosubon, overleed gisteren om 18.28 uur aan de gevolgen van de aanslag. Ook Thipaphan Suwanmanee, een 59 jarige vrouw, stierf gisteren in het Phayathai 1 ziekenhuis door het brute geweld.

Volgens de vader van de twee gedode kinderen maakten zij geen deel uit van het protest. Ze waren mee gegaan om te winkelen bij de Big C supermarkt.

De explosie, die gericht was op de protestlocatie van PDRC verwonde in totaal 21 mensen, daarvan liggen er nog 11 in het ziekenhuis.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Meisje van zes jaar derde dodelijk slachtoffer Ratchaprasong aanslag”

  1. klaas zegt op

    Hier heb ik echt geen goed woord voor over.Wat is er in hemelsnaam aan de hand in ons geliefde thailand!!
    Waar houdt het op als onschuldige kinderen het slachtoffer worden.Democratie is nog ver weg blijkt uit de laatste maanden van geweld.Hoop dat hier snel een einde aan gaat komen.Bid voor de kleine slachtoffertjes die hier niks mee te doen hebben.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website