Een Duitse toerist is vrijdagavond op Jomtien Beach, bij Pattaya mishandeld en beroofd door twee ladyboys. Een van hen sloeg met een steen tegen zijn hoofd toen hij niet van hun seksuele diensten gebruik wilde maken.

Ze stalen 4.000 baht en vluchtten op een motorbike. De twee daders zijn inmiddels aangehouden en hebben bekend.

Het is de laatste tijd weer behoorlijk raak met ladyboys die toeristen lastigvallen, mishandelen of beroven. Eerder werden Chinese en Indiase toeristen bij winkelcentrum Royal Garden lastig gevallen door ladyboys. Een Chinees werd bestolen van een halsketting en diamanten ring.

7 reacties op “Ladyboys mishandelen Duitse toerist in Jomtien”

 1. fernand zegt op

  Het zal ook altijd raak blijven met die die gestoorde jongens.Ze plegen een misdrijf en als z e opgepakt worden ,verhoor 500 bath boete en paar uur later staan ze weer op straat.Als ze alle katoys die misdrijven plegen moeten opsluiten moeten ze waarschijnlijk wel cellen gaan bij bouwen,serieuz e boetes en werkstraffen zou al een stuk beter zijn.

 2. erik zegt op

  Wel, Corretje, die mensen zitten zo in geldnood dat ze de toeristen opzoeken en soms erg agressief. Bij hen uit de buurt blijven is hetzelfde als uit de buurt blijven van de zon in Thailand. 🙂

 3. T zegt op

  Dat zie je dan weer niet in die documentaire van BNN 3 op reis natuurlijk over ladyboys ( altijd goed voor de kijkcijfers ) een verslaggever van lik mijn vestje die even gaat zeggen hoe het allemaal zou moeten werken en reilen en zeilen in Thailand en Pattaya maar de helft niet weet 😉

  • Max zegt op

   Ik heb me daar idd erg over opgewonden. Erg slecht voorbereid op pad gaan en dan een beeld de wereld insturen dat absoluut niet strookt met de werkelijkheid.
   Dat er vele op zoek zijn naar een rijkere Farang is volgens mij al iets van 100 jaar en lijkt mij geen slechte inzet.
   Maar goed, laat je niet in met een LB. Ook deze mensen zijn op zoek naar meer zekerheid en als JIJ dan in enen beslist hier niet mee aan te komen bij je vrienden of familie is er WEER iemand teleurgesteld en regeert dit af.
   Lijkt mij een beetje logisch.

 4. marcello zegt op

  Weer de ladyboys die thailand een zeer slechte naam geven. Hoe vrouwelijk ze eruit zien, het blijven gewoon kerels met een penis. waarom ze altijd zo agressief zijn, ik weet het niet. Het zou mooi zijn als het politieapparaat eens keihard zou optreden hiertegen!. Heb zelf ook problemen gehad met een ladyboy die probeerde mijn armband te stelen wat niet gelukt is. Ze vechten vaak ook niet eerlijk met 5 man op 1 dronken toerist inslaan. Heel laf. Inderdaad gewoon doorlopen en links laten liggen dat soort lui. Thaise justitie aanapkken dat volk.

 5. Sjaak S zegt op

  Ofschoon de meeste katoys waarschijnlijk eerlijk zijn en dit niet doen (mijn buur is een halve ladyboy, een hardwerkende arbeider in de bouw) en ik jaren geleden tamelijk lang een vriendschappelijke relatie had met een ander, moet ik zeggen dat de twee keer dat ik lastig gevallen werd in Patpong, het Ladyboys waren. Nog nooit werd ik door een vrouw of man in Thailand agressief bejegend of bestolen.

 6. Simon zegt op

  Moderator: niet chatten svp.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website