Korte nacht voor Oranjefans in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Kort nieuws
Tags: ,
29 maart 2015

Nederlanders kregen een uurtje minder slaap door de zomertijd in Nederland, maar de voetballiefhebbers in Thailand hadden ook een korte nacht. Samen met 3,3 miljoen miljoen tv-kijkers hebben zij Oranje zaterdagavond met 1-1 zien gelijkspelen tegen Turkije. 

Nederland kwam pas in de blessuretijd naast de Turken. De wedstrijd was een teleurstelling voor velen. Oranje speelde slecht en het leek er op dat de wedstrijd tegen Turkije net zoals tegen Tsjechië en IJsland op verlies zou uitdraaien. Dat zou dan een derde nederlaag betekenen in de kwalificatiereeks, gelukkig scoorde Klaas-Jan Huntelaar in blessuretijd dankzij een harde trap van Snijder.

Hiddink riep na afloop op tot realisme. Volgens hem is Turkije een sterke ploeg en is het Nederlands elftal niet zo goed als menigeen na het afgelopen WK denkt: “We zijn geen top van Europa meer. Daar moeten we ons niet in vergissen”. Toch speelde Oranje ook volgens Hiddink vanavond wel onder zijn kunnen. “Het was een slechte wedstrijd”, erkende hij. De afwezigheid van Robin van Persie en Arjen Robben speelde mee. “Het heeft grote impact als zij er niet zijn voor de minder ervaren jongens”.

Hiddink ziet nog kansen voor kwalificatie. “Natuurlijk krijg ik deze ploeg nog aan de praat”, zei Hiddink voor de camera’s van  de NOS. “Ik weet nu nog niet precies hoe, maar ik heb geen wanhoopsgevoelens.”


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Korte nacht voor Oranjefans in Thailand”

  1. Jack G. zegt op

    Ze zullen het druk krijgen met het verantwoorden van de prestatie van het Nederlands Elftal aan de kritische Thaise voetbalvolgers. En zal Yolanthe nu ook bekend gaan worden in Thailand?

  2. Sir Charles zegt op

    Het Nederlandse 11-tal voetbalde beschamend slecht, bijna net zo slecht als het niveau in de Thaise competitie, dan moet je dus wel héél slecht spelen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website