Eddie ‘The Rocker’ Norton (62), één van de voormalige vaste roadies van de rockgroep Black Sabbath, is in Thailand overleden na een motorongeluk. Dat meldt de Britse krant ‘The Birmingham Mail’.

Norton was goed bevriend met gitarist Tommy Lommi en werkte eind jaren 80 en begin jaren 90 nauw samen met Black Sabbath-drummer Cozy Powell. Die overleed in 1998 na een auto-ongeluk.

De roadie vierde in de Thaise stad Pattaya dat hij zijn alcoholverslaving had overwonnen, aldus een vriend. Voor komende zaterdag staat een herdenkingsdienst gepland in de Lady of Fatima-kerk in het Britse Quinton.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Ex-roadie Black Sabbath in Thailand verongelukt”

  1. Gerard zegt op

    Gecondoleerd met het overlijden van Hr. Norton en sterkte voor de familie in deze tijd.

  2. BramSiam zegt op

    Pattaya is in elk geval een oord waar Black Sabbath nog altijd leeft, al was het maar in The Blues Factory, dus niet zo’n slechte locatie als het dan toch moet gebeuren. Het is wel een minder gelukkige keuze als het gaat om het vieren dat je van je alcoholverslaving af bent lijkt me. Op het lot van rockers rust weinig zegen al met al.

  3. Rick zegt op

    Pattaya lijkt me een rare plaats om te vieren dat je van je alcohol verslaving af bent maja RIP


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website