Duizenden anti-regerings demonstranten zijn naar het hoofdkantoor van de twee belangrijkste telecommunicatiebedrijven in Thailand opgerukt in een poging om de regering verder onder druk te zetten.

Het gaat om de Telephone Organisation of Thailand (TOT) en de Communications Authority of Thailand (CAT), beide bedrijven zijn van belang voor de binnenlandse en internationale telecommunicatie in Thailand.

“We willen ook dit gebied controleren, zoals we dat eerder deden bij het Ministerie van Financiën. En wij vragen het personeel om het werk neer te leggen. Wij willen dat op maandag alles stil wordt gelegd”, laat Akanat Promphan van de Civil Movement for Democracy weten aan het persbureau AFP.

Het ministerie van ICT heeft er op aangedrongen dat de back-upsystemen in werking worden gesteld, zodat de communicatie in Thailand niet zal worden aangetast.

Video Bangkok protesters besiege telecoms offices

Bekijk hier de video van Al Jazeera:

[youtube]http://youtu.be/3Rm1fWeb9I0[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website