De Thaise overheid meldt op zaterdag 45 nieuwe besmettingen met het coronavirus en 2 sterfgevalen. Daarmee komt het totaal in Thailand op 2.518 besmette patiënten en 35 dodelijke slachtoffers.

Taweesin Visanuyothin, woordvoerder van het Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA), laat weten dat een van de doden een 36-jarige Thai met obesitas was, die in een pandjeshuis werkte en bij zijn moeder en jongere zus woonde. Het tweede slachtoffer  was een 65-jarige Thaise man die als schoonmaker in Bangkok werkte.

Twee nieuwe besmettingen in Phuket

Het aantal besmettingen met het Covid-19 virus is in Phuket met 2 toegenomen tot 172. Twee personen zijn overleden aan het virus, een derde dode die niet meegerekend wordt is een Hongaarse man die overleden is na een motorongeluk, hoewel hij wel positief testte op het virus. De twee virus doden zijn een 64-jarige huisvrouw die in Hat Surin woonde en geen contact had gehad met eerdere patiënten, en een vrouw van 36 die Isaans eten in Patong verkocht. Zij had contact gehad met twee eerdere patiënten.
Van het totaal aantal van 172 zijn er 56 ontslagen uit het ziekenhuis. De resterende 115 patiënten maken het goed. De toestand van 3 personen is ernstig.

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website