Het Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) bespreekt vandaag een voorstel om de avondklok met een uur te verkorten en 11 soorten bedrijven te heropenen.

De avondklok wordt dan ingekort van 22.00 uur tot 4.00 uur in plaats van de huidige 21.00 uur tot 4.00 uur. Ook kunnen elf soorten bedrijven en etablissementen weer open, waaronder spa’s, bioscopen, restaurants met live bands, sportterreinen en musea.

De strenge maatregelen blijven waarschijnlijk wel gehandhaafd in 29 donkerrode provincies, waaronder Bangkok, zegt een bron. De situatie zal elke 14 dagen opnieuw worden beoordeeld.

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “CCSA denkt aan kortere avondklok en heropeningen bepaalde bedrijven”

 1. Eric BKK zegt op

  Grappig om te zien dat gekozen volksvertegenwoordigers braaf op hun stoeltjes zitten, stil luisterend naar wat de almachtige CCSA (in NL RIVM of beter het Hollands klinkende Outbreak Management Team) vind dat er gedaan moet worden.

  De macht is volledig in handen van “de wetenschap” (lol). De witte jassen bepalen met de oogkleppen op: covid-19 en daarmee het ontlasten van de zorg is het belangrijkst op deze aarde. En daarom zijn maatregelen als een avondklok, mensen opdragen 1.5 meter afstand van elkaar te houden en quarantaine (u blijft binnen, WIJ bepalen dit) geen enkel probleem voor deze lieden.

  Maare.. degenen die sterven aan corona zijn of bejaard of hebben onderliggende klachten. Da’s de natuur he…En voor “long covid” gaan we niet binnen zitten, toch? 😉

  “De situatie zal elke 14 dagen opnieuw worden beoordeeld”.

  Uiteraard.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website