Gisteren is de verdachte van de weerzinwekkende moord op zijn aanstaande vrouw en schoonmoeder gearresteerd, zo schrijft Bangkok Post.

De man schoot in het kantoor van een garage in Chon Buri zijn vriendin en haar moeder dood en maakte daarna een vreugdedansje. Dit alles werd vastgelegd op bewakingscamera’s. De schokkende beelden gingen via social media de hele wereld over.

Na een intensieve klopjacht werd de 35-jarige verdachte in Cambodja gearresteerd op ongeveer 15 km van Siem Reap. De man is inmiddels in Thailand en zit daar vast voor de gruwelijke dubbele moord.

Volgens een vriendin van het slachtoffer ging de ruzie om het feit dat de verdachte erg jaloers is. Het was ook bekend dat de man een pistool droeg en heetgebakerd was. Om die reden had het slachtoffer haar moeder gevraagd met haar mee te gaan. Helaas heeft de moeder van het slachtoffer dat ook met de dood moeten bekopen.

Uit het strafdossier van de verdachte blijkt verder dat hij drie keer eerder is veroordeeld en gevangen gezet voor vuurwapengerelateerde zaken.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Brute moordenaar van vriendin en haar moeder gearresteerd”

  1. Rob V. zegt op

    Mooi, de veroordeling zal niet al te moeilijk moeten zijn (hup met 20 man op 1 cel en de sleutel weggooien). Achteraf is het makkelijk praten maar het is zeer spijtig dat de vrouw niet weggevlucht is uit de relatie. Ze zal wel dikwijls eerder bedreigd zijn of klappen hebben gehad.

  2. Gringo zegt op

    In later nieuws is te lezen, dat de man zijn verloofde de schuld geeft. Zij eiste, dat de sinsod werd verhoogd van 500.000 Baht naar 2 miljoen, waarna de man maar al te duidelijk maakte, dat hij het daar niet mee eens was.

    • Franky R. zegt op

      Ik dacht al dat een eventuele ruzie met de aanstaande bruiloft te maken had…Vaak zorgt dat voor enorme stress en als de bruidegom ook nog een kort lontje heeft en ‘graag’ met een vuurwapen op zak loopt…

  3. vanroelen zegt op

    Moderator: reacties zonder beginhoofdletters en punten aan het einde van een zin, worden niet geplaatst.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website