Britse man (25) gearresteerd na dood bargirl

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: , ,
9 januari 2018

De politie in Pattaya heeft een Britse man van 25 jaar gearresteerd in verband met de dood van een bargirl (26), die naakt werd aangetroffen voor een appartementencomplex aan het Cosy Beach, waar zij van de vijfde verdieping was afgevallen.

De politie had slechts 20 uur nodig om de man op te sporen en hield de man aan in een bar. Hij was de persoon die haar het laatst levend had gezien.

De verdachte verklaarde dat hij de vrouw uit een bar had meegenomen naar zijn huurappartement. Daar hadden ze seks op het balkon waarna het mis ging en de vrouw naar beneden viel. De Brit schrok dusdanig dat hij wegvluchtte en zich verborgen hield bij een Resort en Spa in Banglamung Soi 7. De politie onderzoek de zaak.

Bron: Der Farang – Foto: screenshot Youtube


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Britse man (25) gearresteerd na dood bargirl”

 1. Gringo zegt op

  Lekkere jongen wel, lees dit verhaal van vanmorgen:
  https://www.thaivisa.com/forum/topic/1019377-overstaying-brit-arrested-after-death-of-pattaya-bar-girl-is-convicted-rapist-on-the-run-from-uk-police/?utm_source=newsletter-20180109-0653&utm_medium=email&utm_campaign=news

 2. Fransamsterdam zegt op

  Ja, dat was er nou net eentje waarvan het wel aannemelijk zou zijn geweest als hij zelf gesprongen was. Wat een vullis, maar ja, zo lopen er hier ongetwijfeld wel meer rond.

 3. geert zegt op

  Wilde nieuw leven beginnen nou hij krijgd dat zeker lange tijd in villa Hilton Bangkok.

 4. Leo Th. zegt op

  Gezien zijn verleden volgens Thaivisa lijkt hij mij nu niet bepaald de persoon die snel ergens van schrikt, zoals hij zelf suggereert. Kennelijk was hij toch niet zo geschrokken om wel op zijn vlucht de telefoon van het slachtoffer buit te maken. Natuurlijk schofterig en ook stom. Verder kan ik mij aansluiten bij de woorden van Gringo en Frans over de typering van deze Brit.

 5. Pat zegt op

  Als deze jonge man inderdaad een voortvluchtige verkrachter is, dan eindigt zijn vlucht hier voor vele jaren!

  Goed zo, opgeruimd staat netjes!

  Wel spijtig dat daarvoor een jonge vrouw (de dochter van iemand en misschien wel een mama) daarvoor moet sterven

 6. Antonio zegt op

  Heel triest …..maar meestal is het in Thailand altijd de falang (buitenlander) die van balcon springen waarvan de Thaise politie altijd zegt dat het zelfmoord is en ik bij sommige gevallen mijn twijfels over hebt……
  Hoe verzin je deze kwestie van expat die boodschappen bij de supermarkt haalt inclusief zijn pilsje ….alles netjes in de koelkast plaats..en dan 2 uurtjes later beneden appartement 8 hoog dood wordt gevonden?
  Waar gebeurd verhaal…..
  Ik heb hem wel gekend een heel sympathieke Engelse (vanwege privacy kan ik U geen naam van slachtoffer geven ) maar was wel nieuws op tv programma Pattaya One
  Triest voor woorden als de Thaise politie dit geval als zelfmoord bestempeld.
  Ik had met het slachtoffer de avond ervoor nog geborreld……….dus ik wist dat er iets niet klopte naar mijn gevoel en heb dat ook duidelijk naar de politie over gebracht dat ze er eens goed naar moeten onderzoeken.
  Helaas…..het is inmiddels 12 jaar geleden…..
  T.I.T.
  TonyM

 7. jan scheys zegt op

  UITSCHOT dat ze nooit in Thailand hadden moeten binnenlaten!!!
  waar staan ze nu met hun verscherpte veiligheidsverhogingen?
  een veroordeelde Brit toelaten die dan ook nog eens een verkrachter blijkt te zijn!!!!
  hoe is dit in godsnaam mogelijk…
  volgens mij was de reden die hij opgaf bullshit en heeft hij haar in een bui van razernij en vol met alcohol en drugs van het balkon gegooid. misschien ook een ruzie over geld of niet betalen van gemaakte afspaken

  • Fransamsterdam zegt op

   Thailand is natuurlijk wel afhankelijk van externe informatie. Zolang er geen internationaal opsporingsbevel is weet men in Thailand van niks. En hij is toch ook ergens òp een vliegtuig gestapt? Daar is hij ook niet tegengehouden. Maar goed, geef Thailand bij voorbaat maar weer een sneer uit de pan, zoals te doen gebruikelijk.

 8. Maurice zegt op

  Dit soort crapule verdient levenslange Thaise gevangenis. Let him rot in hell !

 9. kees zegt op

  Het ergste van dit alles is nog dat een ( mooie ) jonge vrouw om het leven is gekomen en waarschijnlijk een of meerdere kind(eren) achterlaat in de Isaan. En ik ben bang dat deze Brit dit geen bal kan schelen. Wat er precies gebeurt is dat weten alleen deze 2 personen , en de jonge dame kan dit niet meer navertellen. En of we het verhaal van de Brit moeten geloven !!!.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website