Zaterdag is een ongeveer 30 jarige vrouw ernstig gewond gevonden op straat in Pattaya, bij een condominium op Cosy Beach. De vrouw werd om 5 uur ‘s ontdekt door een bewaker die een plof hoorde. Ze lag in een plas bloed en was geheel ontkleed. 

Paramedici verleenden eerste hulp maar zij bezweek aan haar verwondingen. Naast het lichaam van het slachtoffer werd een lege verpakking van Kamagra Oral Jelly gevonden, dit is als bewijsmateriaal veiliggesteld.

De politie vermoed dat de vrouw van de vijfde verdieping is gevallen of gesprongen. Tijdens het doorzoeken van het appartement werd niemand gevonden.

De politie heeft de nationaliteiten van het slachtoffer niet bekend gemaakt. Het is niet duidelijk of de vrouw een Thai of een buitenlander is.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Naakte vrouw overleden na val uit condo in pattaya”

 1. chris zegt op

  Inmiddels zijn er iets me details bekend.
  https://www.bangkokpost.com/news/general/1391294/foreigner-sought-in-pattaya-womans-death-plunge

  • Fransamsterdam zegt op

   Was de Sky Bar in Soi 6 als ik me niet vergis.

 2. Gerd zegt op

  Als je een beetje het nieuws volgt op verschillende sites, dan lijkt het wel of er in Thailand en dan voornamelijk Pattaya een vliegende ziekte heerst..

  • Fransamsterdam zegt op

   Staat ook wel bekend als de Pattaya Flying Club.

 3. rori zegt op

  Eh even als aanvulling:

  The woman, who had been working as a beer bar girl on Soi 6, Pattaya 2nd Road, has been identified as 26 year old Wannipha Chanhuathon.

  Police said it could be an accident or murder. They believe she fell from Room 501. There was no one else there when they called, said Sanook (head of police).

  Meanwhile, Pattaya Daily News reported that police are looking for a foreign man who was last seen with the woman.

  Police also found used condoms in the room and evidence that the woman had sex with the man before she fell from the condo.

  Police are continuing their investigations before releasing the name of the wanted foreign man.

  Helaas geen FARANG die op straat lag want dan was het duidelijk zelfmoord.
  Maar door alleen al te vermelden dat er condooms zijn gevonden geeft al de richting aan van de gedachte.
  Dus hier gebeurt weinig mee. Wanneer de “dader” een “Farang” is geeft dit slechte publiciteit en Kharma. Dus …………..

 4. patrick zegt op

  Hier wil ik toch even op reageren,, idd het betrof hier om een dame van soi 6 sky bar,joy, en geloof niet alles wat de berichtgeving lees media hierover zeggen, er zijn en ik heb hier weer al veel vooroordelen gelezen, idd, bekend als jump condo ! Dit was hier niet het geval(ik ben ter plaatse), de man in wiens gezelschap zij was is aangehouden,en ik vraag iedereen aub die een klein beetje thailand kent, ze niet als.hoeren te noemen, het verderf zit hem in de stomdronken jonge fahrangs die denken dat ze, en pattaya en de meisjes als hun speeltje bekijken, heb er hier zelf 3 persoonlijk weten meenemen wegens vandalisme ! Wees aub indien je thailand kent niet onrespectvol,waarover ik niemand beschuldig, maar leer het land en de waarden en de mensen respecteren !!!! En dit is een zoveelste spijtig geval van jawel een eeuwige glimlach of stralende lach die is ontnomen en waarover media en ambassades enbuitenlandse zaken graag op inspelen om negatief reisadvies te geven aan onwetende toeristen over thailand !!!! ja, langzaamaan…gaat idd thailand excuseer me de uitdrukking naar de kloten terwijl het een prachtig land is met prachtmensen die ook maar doen wat nodig is. Een woord van respect voor haar familie en vrienden(en die zijn er heus wel) DANK

  • rori zegt op

   Alse reageert op mijn ericht. Ik heb alleen maar aangevuld met gegevens welke BIJ het oorspronkelijk bericht horen.
   Zie daar laatste allinea. Ik geef geen oordeel. Ia als zovele altijd triest. Naar mijn mening teveel jonge doden om welke oorzaak dan ook.
   Alleen als het een Farang is word in voorkomende gevallen door de politie direct gesteld dat het zelfmoord is en uit.
   Nu word er volgens het bericht onderzoek gedaan en ik hoop dat het GOED gebeurt.
   Wat er gebeurt is weet ik niet. Als het maar duidelijk word.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website