Voorpagina van de Daily News van vandaag. Helaas kan ik geen Thais lezen, dus misschien kunnen lezers enige toelichting geven.

De foto met de krokodil is genomen in Samut Prakan. Toen de rechter man zijn hoofd in de bek van de krokodil stak, klapte die dicht. De man raakte licht gewond omdat de andere man het dier snel terugtrok en de man zijn hoofd er zijdelings uit kon trekken. Volgens de receptionist van mijn hotel was de mislukking te wijten aan de regen.

Verder op de voorpagina links een man die beweert dat de man op de foto niet de ex-monnik Wirapol is, maar hij. Eerder werd verondersteld dat op de foto was te zien dat de monnik met een vrouw sliep.

Linksboven een beeld van Buckingham Palace met Londenaren die wachten tot de geboorte van de nieuwe royal bekend wordt gemaakt.

Video

Deze Thai moest bijna zijn hoofd missen:

[youtube]http://youtu.be/5S-YsfLPPfY[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Bijna fataal ongeluk met krokodil in Samut Prakan (video)”

 1. Willem Reynaerts zegt op

  Ze moeten die beesten met rust laten. Nergens goed voor, dit soort shows, evenals het gesol met olifanten en olifantenritjes.

 2. Aart v. Klaveren zegt op

  Ik was daar verleden jaar ook, en heb deze jongen gefotografeerd in dezelfde positie, hij zal nu nog wel even hoofdpijn houden.
  Toen dacht ik al dat het een keertje mis zou lopen….

 3. Sjaak zegt op

  Ik geloof dat de krokodil meer schrok dan de jongeman…. De mensen hebben tenminste waar voor hun geld gekregen, want uiteindelijk is het dit toch waar ieder op zit te wachten?

 4. Kees zegt op

  De krokodil was natuurlijk in paniek er word wat onnatuurlijks van ze verwacht . De beste man heeft veel geluk gehad, maar die schows hoeven niet van mij.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website