Woensdag is het lichaam gevonden van een 57-jarige Belg in zijn appartement op de 3e verdieping in Zuid-Pattaya. Hoewel er geen tekenen zijn van inbraak of letsel bij de man, is de doodsoorzaak tot nu toe onbekend, zo schrijft Pattaya One.

De politie kreeg een melding vanuit The Loft Condominium op de Pratamnuk Hill nadat de man ontdekt was. De Belg huurde het appartement met kamernummer 303 voor de periode van 1 jaar. Hij werd gevonden op de grond van de slaapkamer en was gedeeltelijk gekleed. Er wordt gedacht dat hij al twee dagen eerder overleden is. Hij is door het personeel van de Condo voor het laatst in leven gezien op 27 april en stond bekend als een rustige man.

Het lichaam van de Belg zal worden onderzocht om de exacte doodoorzaak vast te stellen. De politie gaat echter uit van een natuurlijke dood. De Belgische ambassade in Bangkok is in kennis gesteld.

4 reacties op “Belg dood aangetroffen in appartement Zuid-Pattaya”

 1. RonnyLadPhrao zegt op

  Verbaasd.
  Heb ik 2 jaar terug toevallig leren kennen tijdens een bezoek aan Pattaya.
  We waren beide militair en dus ging het gesprek al snel die kant op. Bleek dat we een tijdje op dezelfde directie hebben gewerkt, hij als Para-Commando, ik als Marine maar elkaar daar blijkbaar nooit zijn tegengekomen.

  Toen ik hem leerde kennen was hij net met pensioen en had hij zich hier definitief gevestigd.
  Hij heeft er echter niet lang van kunnen genieten.
  Bewijst maar weer eens dat je moet genieten van elk moment

  Rust in vrede Andre

 2. colin de Jong zegt op

  Inderdaad Ronny heb er een succesvol liedje op gemaakt onder de titel; Pluk de Dag en pluk het leven,want je bent er toch maar even, en zo lang dood. Maar daarentegen teveel onduistere sterfgevallen meegemaakt hier in Pattaya waar ik grote vraagtekens bij zet. Er was een periode dat er veel farangs zich hadden opgehangen, met hun handen op de rug en een plastic zak over het hoofd, en heb toen uiteindelijk maar eens aan de bel getrokken over deze onzin. De Thais zullen het misschien geloven,maar daar zijn wij toch te nuchter voor.

 3. Franco zegt op

  God hebbe zijn ziel.
  Lees nog steeds veel over farrangs in Pattaya die op onverklaarbare wijze de dood vinden. Ook heel veel mensen die van een balkon vallen / springen. Echt bizar.

 4. De Brucker Patrick zegt op

  Met dit bericht wens ik mij medeleven te betuigen aan alle nabestaanden of vrienden


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website