ArkeFly toch niet naar Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: ,
1 februari 2012

ArkeFly vliegt in tegenstelling tot eerder gepland komende zomer toch niet naar Thailand, de Malediven en Sri Lanka. Dat bevestigt een woordvoerster van TUI Nederland aan Luchtvaartnieuws.nl.

Bangkok en Phuket in Thailand en Malé op de Malediven zouden komende zomer als nieuwe bestemmingen aan het ArkeFly-aanbod worden toegevoegd.

TUI Nederland vindt het vanwege tegenvallende boekingscijfers en het lage consumentenvertrouwen niet het goede moment om deze nieuwe bestemmingen in de markt te zetten, zegt woordvoerster Simone van den Berk van het reisconcern.

Van uitstel hoeft overigens geen afstel te komen. “Als de economische omstandigheden het toelaten starten we de nieuwe routes in het volgende winterseizoen alsnog op”, zegt Van den Berk. Een besluit daarover wordt pas in de loop van het zomerseizoen verwacht.

Ook keert de Sri Lankaanse hoofdstad Colombo, die dit winterseizoen werd geïntroduceerd, in het zomerseizoen niet terug. Colombo zou worden aangevlogen in combinatie met Malé. Eerder werd al bekend dat ArkeFly de vluchtuitvoering naar Puerto Vallarta (Mexico) staakt.

Klanten die al ArkeFly-tickets geboekt hadden krijgen hun geld terug. Reisorganisaties Arke en Holland International bieden overigens nog wel pakketreizen aan naar Thailand, Sri Lanka en de Malediven. Er wordt dan gevlogen met een andere maatschappij.

4 reacties op “ArkeFly toch niet naar Thailand”

 1. Sir Charles zegt op

  Dat is maar goed ook, stel je voor allemaal van die klappende ‘Benidorm’ passagiers wanneer het vliegtuig geland is, zeg ik schertsend en kluchtig met grote nadruk.

  Alhoewel voor een gunstig tarief zal de ‘ons bent zunige’ Nederlander dat klappen wel willen gedogen waaronder ikzelf niet uitgezonderd.

  • fransamsterdam zegt op

   Vorige week een kijkje genomen op de site van Arke Fly.
   Zeer beperkt aantal vliegdata en nauwelijks service (1 maaltijd en 1 non-alcoholisch drankje, entertainment system tegen betaling) in de goedkoopste klasse vanaf zo’n 850.- euro.
   Niet zo gek dat er dan weinig mensen boeken.

   Voortaan eerst even internet checken voordat je zo’n produkt in de markt zet.

   • Harold Rolloos zegt op

    Inderdaad, marketingtechnisch gezien is dit geen slimme zet geweest. Waarom relatief veel betalen terwijl je met andere maatschappijen met betere toestellen vliegt en aan boord beter verzorgd wordt?

    Ken je die mop van die mensen die met ArkeFly naar Bangkok wilden vliegen? Vul zelf maar in…

   • Sir Charles zegt op

    Dat is nou niet bepaald een budgetprijs.
    Vlieg al vele jaren gebruikmakend van verschillende maatschappijen en ben altijd zo rond de €700 kwijt met kleine uitschieters naar beneden alswel naarboven.
    Heb ook begrepen dat ArkeFly het voornemen had om op middernacht op Schiphol te arriveren, voor de een zal het gunstig zijn voor mij liever niet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website