De Nederlandse pedoseksueel Pieter Ceulen, die onlangs in België tot negentien jaar cel is veroordeeld voor seksueel misbruik van kleine kinderen, is opgepakt. De man gaf zichzelf aan bij de politie in Phnom Penh. Dat meldt The Phnom Penh Post.

De man gaf zichzelf aan dankzij de vele media aandacht. Hij besefte dat hij niet meer kon ontsnappen. De politie doorzocht al eerder de villa van Ceulen in Siem Reap. De Nederlander zal waarschijnlijk worden uitgeleverd aan België, waar hij woonde.

Ceulen werd op 21 januari veroordeeld tot 19 jaar cel. Hij zou verschillende kinderen in de Filipijnen en Cambodja, onder wie zijn eigen pleegdochters, misbruikt hebben.

De man heeft eerder verklaard dat zijn ‘seksuele afwijking’ komt doordat hij op 12-jarige leeftijd door een broeder seksueel werd misbruikt. Dat zou zijn gebeurd op een Amersfoortse jongensinternaat Saint Louis. Het internaat zou in de jaren 50 en 60 jarenlang het decor van seksueel misbruik van tientallen jongens zijn geweest.

Bron: www.phnompenhpost.com/national/dutch-pedo-pieter-ceulen-arrested-capital

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Voortvluchtige Nederlandse pedofiel in Cambodja opgepakt”

  1. joop zegt op

    Laat deze viezerik eerst nog een aantal jaren in Cambodja zitten, en dan pas naar Belgie.

  2. Hansest zegt op

    Laat deze viezerik maar 18 jaar en 11 maanden in een Cambodiaanse gevangenis doorbrengen en dan de laatste maand terug naar België.

  3. Koen zegt op

    Die smeerlap is jammer genoeg reeds overgebracht naar Belgie. Daar is geld en tijd voor. Razend kom je daarvan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website