Een Thaise masseuse uit Doetinchem is bedrogen en beroofd van haar spaargeld door een klant die ze eerder vertrouwde. De klant, die ze kende als ‘Mark’, had haar beloofd geld te wisselen voor haar geplande reis naar Thailand, maar verdween met het geld.

Het incident werd besproken in het opsporingsprogramma ‘Plaats Delict’, waar beelden werden getoond van de man, bekend als ‘Mark’, rijdend in een witte Fiat 500. Er wordt beweerd dat hij een dakdekkersbedrijf bezit.

De masseuse had contant geld opgespaard voor haar reis en had Mark gevraagd dit voor haar te wisselen in briefjes van 100 euro. Mark stemde in om te helpen, maar op bewakingsbeelden is te zien hoe hij met het geld verdwijnt, waardoor de masseuse haar gespaarde bedrag verliest.

De politie heeft niet bekendgemaakt hoeveel geld de vrouw precies kwijt is, maar volgens woordvoerster Esmée Pellen gaat het om een aanzienlijk bedrag. De masseuse blijft achter met de spijt van haar misplaatste vertrouwen in een ogenschijnlijk bekende klant.

Bron en beelden van ‘Mark’: https://www.gld.nl/nieuws/8062471/thaise-masseuse-is-geld-kwijt-na-valse-belofte-van-mark

https://youtu.be/BgTYAcTDL-E?feature=shared

5 reacties op “Thaise masseuse in Doetinchem opgelicht door bekende klant ‘Mark’”

 1. Ton Kersten zegt op

  Deze “meneer” krijgt politie wel te pakken.

  • Frans zegt op

   Laten we het hopen! Diep treurig dat de dame nu niet naar huis kan met de kerst en haar familie verrassen.

 2. Erik Kuijpers zegt op

  Beetje dom, die mevrouw. Heel slecht, dat ventje. Heus, die krijgen ze wel, mensen die in een witte Fiat 500 passen, dat zijn er niet zo veel… Maar dan?

  • servaas zegt op

   Veroordelen is makkelijk ,maar als die vent al heel lang bij haar klant is dan vertrouw je vaak zo”n misbaksel.
   Let maar op als hij gepakt wordt heeft hij geen centjes meer.

 3. bennietpeter zegt op

  Als het gaat om geld, kan je NIEMAND vertrouwen. Al doende leert men.
  Let in Thailand op de 7/11 truc. Je betaalt met groter geld en krijgt minder terug in wisselgeld.
  Is me een keer overkomen, echter wist van de truc dus oplettend, lichtelijk stampij gemaakt, waardoor ik de juiste hoeveelheid terug kreeg. Las vorig week van weer zo’n geval.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website