Keukenhof is vanaf vandaag virtueel open. “Helaas mogen bezoekers nog niet zelf naar het park komen”, geeft directeur Bart Siemerink aan. “En omdat je als bezoeker niet naar Keukenhof mag komen, brengen we Keukenhof naar jou”.

Het mooiste lentepark ter wereld is ieder voorjaar slechts 8 weken geopend. Het ziet er iedere week anders uit en dat laat Keukenhof graag zien aan bloemenliefhebbers. Al het moois in het park toont Keukenhof aan de hele wereld via video’s die twee keer per week op de online media worden geplaatst. Ook worden weer veel mooie beelden op televisie uitgezonden. Siemerink: “We willen iedereen blij maken met mooie, kleurrijke beelden van ons park.”

Keukenhof is tot en met 9 mei virtueel geopend. “We hopen dat we binnenkort wel bezoekers mogen ontvangen in het park. Dat zullen dan voor namelijk Nederlanders zijn. Dit jaar is Keukenhof echt een wandelpark, waar veilig en gecontroleerd een beperkt aantal bezoekers welkom is”, aldus Siemerink.

Zodra het mogelijk is om wel open te gaan, zal Keukenhof dat doen. Het park komt al prachtig in bloei en is klaar voor de bezoekers. Mensen die willen bekijken hoe Keukenhof er op dit moment uitziet, kunnen dit zien via @visitkeukenhof op onder andere FacebookInstagram en Youtube.

Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

1 reactie op “Keukenhof opent virtueel: “We brengen de tulpen bij jou thuis!””

  1. Ralph van Rijk zegt op

    Hartelijk bedankt voor jullie artikel , heb gelijk de ‘you tube’ versie opgestuurd naar Udon Thani.
    Duifje zal hier erg blij mee zijn .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website