Toniflap / Shutterstock.com

Een grote stroomstoring zorgde gisteren voor chaos op de luchthaven Schiphol. De stroomstoring die om 00.45 uur ontstond in Amsterdam Zuidoost zorgde vermoedelijk voor een spanningsdip, waardoor er tijdelijk minder stroom was en het inchecksysteem uitviel. Vanwege de drukte die ontstond ging de luchthaven in de vroege zondagochtend een uur lang op slot; alle toegangswegen werden afgesloten.

Inmiddels is de situatie op Schiphol weer normaal. Wel zijn er nog vluchten flink vertraagd. Passagiers die vandaag vliegen moeten zich vooraf goed informeren over vertrektijden.

Landelijke staking regionale bussen en treinen

Wie vandaag naar Schiphol wil reizen wordt ook nog met een andere probleem geconfronteerd. Op maandag 30 april rijden er geen regionale bussen en treinen door een staking. De vakbonden FNV en CNV willen met de 48-uursstaking hun eisen voor een nieuwe cao voor de werknemers bij de regionale vervoersbedrijven kracht bijzetten. De busdiensten van en naar de parkeerplaatsen op Schiphol rijden wel.

Bron: NOS


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website