Lezersvraag: Wie weet iemand voor zwembadonderhoud omgeving Pattaya

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
10 februari 2017

Beste lezers,

Wie weet iemand die een zwembadje kan onderhouden in Pattaya? Daarmee bedoel ik het gewone reinigen van het bad, chloor toevoegen en stofzuigen. Dit een paar keer per week. Liefst een betrouwbaar iemand die het nog kan ook, aan een betaalbare prijs. Locatie is Amorn Village.

Oprechte dank.

Eddy


» Laat een reactie achter


7 reacties op “Lezersvraag: Wie weet iemand voor zwembadonderhoud omgeving Pattaya”

 1. Eric zegt op

  Dit is in Thailand een speld in een hooiberg zoeken, er zijn er wenigen die weten wat ze doen, ook enkele buitenlanders onder hen, ik woon en heb een zaak hier in Phuket en dacht met een australier die zo een bedrijf heeft geen probleem, integendeel goedkoop birmees personeel die amper weten wat te doen
  2 zwembaden van 15 x 6 in 25 min incl het halen en aansluiten van de stofzuiger.Voor het guiness book of records
  Ze doen iets stuk en zeggen niets en je blijft met de problemen achter. Deze heb ik er na 3 maand uitgegooid en pas na 3 maand, hij had al meedere mails gekregen reageerde hij wanneer ik hem eruit gooide. Voor deze grote van zwembad heb je 6 tot 8 zakken zout/maand afhankelijk van het weer nodig daar we een zout water chlorinator hebben.In 3 maand heb ik exact 3 zakken gezien,maar alles was inbegrepen. Indien iemand in Phuket graag de naam kent zal ik hem met plezier kenbaar maken. Om die oplichter zeker niet te gebruiken. Ik denk dat spijtig genoeg het over het hele land een probleem is.
  Er is voor apparatuur en wisselstukken 1 correct bedrijf geleid door een duitser natuurlijk, voor de rest circusmensen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 2. Nelis Bakker zegt op

  Ik weet wel betrouwbaar iemand die ook mijn Pool doet en woont om de hoek. In regentijd komt hij vaker om water af te pompen 6 bij 2 1,5 diep 1350 per maand . Hij houd lijst voor ons bij wanneer hij is geweest en de waardes genoteerd. 0945414133

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 3. eugeen zegt op

  Ik heb een klein zwembad(je) 4mx5,5m en iemand van het bedrijf dat het zwembad heeft gemaakt komt dagelijks (behalve zondag) voor het onderhoud. Reinigen, water meten en indien nodig chloor bijdoen etc…
  Dat kost 1500 baht/maand. Ben zeer tevreden van de service.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
  • Eddy Houfflin zegt op

   Eugeen, heb je daar een telefoonnr. van…… groetjes Eddy

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 4. l.lagemaat zegt op

  Via dit adres komt u mogelijk verder:

  http://www.desjoyauxthailand.com/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 5. willem zegt op

  Ik mag ‘uit ervaring’ spreken. Sinds acht jaar heb ik een zwembad 3,6 x 10 meter, en in het begin had ik er ‘een mannetje’ voor. Aanvankelijk kwam hij 2 x per week met een hulpje en ze waren er samen ruim een uur mee bezig. Korte tijd later echter kwam de man alleen en vaker op ongeregelde tijden en was het in minder dan een half uurtje gedaan. Hij hoefde het daarna niet meer te doen.

  Sinds die tijd doet iemand het ook 2 x per week. Controleert de chloor- en PH-waarde; reinigt het oppervlaktewater met een schepnet; veegt ook rondom het bad de vloer; spuit het gebruikte materiaal daarna met schoon water af om inwerking van het chloor te voorkomen; kortom helemaal naar wens.
  De persoon die het doet, ben ik zelf. Als je in huis een stofzuiger kunt hanteren, is het een fluitje van een cent om het zwembad te reinigen in een tijdsbestek van ongeveer een uur. Het is geen zwaar werk en al helemaal niet ingewikkeld*. Waarom dan uitbesteden????
  * een mummie is ingewikkeld.

  Willem

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
 6. eduard zegt op

  Met een beetje hulp van internet kan je het zelf. Iedere dag controle is overbodig, Tegenwoordig zijn er digitale strips ,even in het water en uit lezen, maar ik blijf bij de 2 flesjes. Het is nog leuk werk ook, doe het al 7 jaar zelf, ik was die z.g. onderhouders zat, als ze weg waren controleerden ik de waardes, klopte niks van. Doen maar wat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website