Wie weet een Cambodjaans bemiddelingsbureau?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
2 september 2018

Beste lezers,

Ben op zoek naar een goede man voor de Cambodjaanse vriendin van mijn eveneens Cambodjaanse vriendin. Ze loopt altijd tegen de verkeerde Aziatische mannen op, en dat is niet wat ze verdient. Ze is 38 jr, ziet er aardig uit, heeft 2 kinderen van 7 en 12. Ze woont in Cambodja, en werkt oa als masseuse (Thais, geen sex) en kamermeisje. Spreekt helaas (nog) geen Engels.

Wie weet een Cambodjaans bemiddelingsbureau?

Groet,

Maurice


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Wie weet een Cambodjaans bemiddelingsbureau?”

  1. Frank zegt op

    Hallo Maurice. Met Frank. Dat is nou ook toevallig. Ben bezig om te verkassen van Thailand naar Cambodia. Want ik heb het met Thailand, na 18 jaar wonen, wel gehad. Ben vorige maand wezen kijken in Cambodia voor een bungalow maar zonder resultaat. Eind van deze maand ga ik weer naar Cambodia en hoop dat ik dan wat meer succes heb. Nou had ik al in gedachte als ik er eenmaal woon ga ik via een internet een leuke dame zoeken. ik geef je hierbij toestemming om bij de redactie mijn e-mail adres op te vragen. Dan kan ik je meer informatie geven over mijzelf. Groet Frank.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website