Beste lezers,

In februari 2020 vier ik mijn verjaardag in Thailand en wil graag de gasten een leuk programma aanbieden, wat ze kunnen bezoeken etc in Bangkok en omgeving.

Heeft er iemand ervaring met ‘online boeken ‘ zoals via TripAdvisor en weet men misschien een goed reisbureau in de omgeving van Sukhumvit in Bangkok om o.a. dagtrips te boeken.

Graag een advies.

Groet,

Rob


» Laat een reactie achter


8 reacties op “Wie heeft ervaring met het online boeken van dagtrips in Bangkok en omgeving?”

  1. Bertje zegt op

    Probeer Greenwood travel eens. Goede ervaring gehad en spreken nederlands. Ze hebben een kantoor aan de Sukhumvit in Bangkok.

    https://www.greenwoodtravel.nl/tours/

    Zie elders op deze site, hun advertentie.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
  2. pieter zegt op

    Vaak worden er ook trips in je hotel aangeboden ,niks mis mee en je bespaart ook nog
    voordeel is je kunt laat boeken dus slechter weer hoef je niet te gaan ;al zal dit in feb. wel meevallen
    trip naar river kwai is altijd leuk
    Veel plezier !

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
    • Willy zegt op

      De treinrit naar river kwai is een hele vermoeiende maar ook heel mooie dag. Beste is gewoon ticket boeken in station. Ik betaalde 2 jaar geleden 140 bath.
      Vanuit bijna alle hotels in BKK kan je bv ook floating market bestellen, wordt in terugkomst nog gestopt in houtsnijderij e.d. Ach er is zoveel om te doen. Je bekijkt welk weer het morgen is en je besteld. . . .

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: +1 (obv 1 stem)
  3. Marja zegt op

    Ook ik raad Greenwoodtravel aan! Al jarenlang hele goede ervaringen mee.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  4. Jos zegt op

    http://www.greenwoodtravel.nl

    Reisbureau met Nederlandse eigenaar en Nederlands sprekend personeel in Bangkok.
    Doe ik meer dan 15 jaar zaken mee. Top!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  5. appel300 zegt op

    https://www.facebook.com/groups/448983695248648/

    beste dag trip bangkok

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
  6. rob zegt op

    Beste allemaal,

    Ga zeker een bezoek brengen aan Greenwoodtravel. Zag dat het goed te bereiken is. Allen bedankt voor de moeite. Gr rob

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +1 (obv 1 stem)
  7. Stella Tielman zegt op

    Greenwoodtravel.nl, Een Nederlands bedrijf al jarenlang in BKK, zeer goede ideeen en dienstverlening.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website