Beste lezers,

Met ons gezin met drie kinderen waren we in totaal al een paar maanden in Thailand. Nu toe beperkten we ons tot de main tourist attractions.
Deze keer, komende juli, willen met een van, met twee gezinnen vertrekken uit Chiang Mai en dan via Ban Luang, Mae San Laep en Mae Sot terug naar Bangkok. We hebben de van voor 15 dagen, in totaal blijven we zes weken in Thailand.

Welke sights zijn daar ‘must sees’? Welke nationale parken het meest interessant én toegankelijk met kleine kinderen? Mae Ping? Mae Tueng? Salawing?

Alvast bedankt voor jullie feedback!

Vriendelijke groeten,

Sebastiaan


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Welke Thaise nationale parken zijn interessant én toegankelijk met kleine kinderen?”

 1. geert barbier zegt op

  Kamphaeng Phet. Indrukwekkende ruines in een prachtig bos en een mooi en niet te groot museum. Mae Wong – van tevoren een huisje of 2 reserveren. Khlong lan: mooie natuur en imposante waterval. Ban rai in uthai thani. Dan langs het erewan meer naar beneden. Evtl nam tok en sai yok en achterland. Dan via kat chanburi tot bangkok. Kat hanaburi is geen verblijf waard

 2. Rob F zegt op

  Probeer maar eens de Korat Zoo. Naast een dierentuin die groots is opgezet ook een schitterend waterpark wat tevens uitermate geschikt is voor (kleine) kinderen.
  Zie: http://www.koratzoo.org/en/2013-01-09-10-16-35.html

 3. rens zegt op

  http://www.elephantnaturepark.org
  Is zeer de moeite waard. Olifanten bekijken, voeren en wassen in de rivier. Niet erop rijden, maar de olifant verzorgen. persoonlijk vind ik dit veel leuker en ook de vele kinderen die ik daar gezien heb.
  Lees de reacties maar op tripadvisor.com


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website