Lezersvraag: Wel of niet naar de Full Moon Party?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
18 juni 2018

Beste lezers,

Op 25 juni zal ik mijn reis beginnen in Bangkok, Thailand. Nu valt mijn oog op de Full Moon Party op Kho Pa Nghan. Mij is verteld dat dit hét feest is in Thailand met zo’n 10.000-30.000 bezoekers. Nu is het uiteraard kort dag om daar naartoe te reizen, maar lijkt me geweldig. Zouden jullie dit aanraden of juist zeer afraden? I.v.m wennen aan het klimaat etc.

Misschien hebben jullie tips om op het eiland te komen (vlucht, boot o.i.d).

Ik hoor graag van jullie!

Met vriendelijke groet,

Yannick

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Wel of niet naar de Full Moon Party?”

 1. lung addie zegt op

  Hoe oud ben je? Hou je van echt keiharde muziek (lawaai )? Hoe wil je naar het eiland, trein-bus-boot of snel vanaf BKK per vliegtuig?
  Er geraken is geen enkel probleem, verschillende mogelijkheden:

  Met de trein tot:
  Chumphon … hier aan het station kan je een ticket kopen voor Lomprayah met een busticket tot aan de pier in Paknam. (Lomprayah is een high speed katamaran ). De Lomprayah brengt je naar Koh Phangan.
  Suratani: aan het station zijn bussen, minibussen… die je naar Don Sac brengen, hier kan je de ferryboot nemen naar Koh Phangan.

  Met het vliegtuig:
  Vanaf Sivarnabumi naar Koh Samui vliegen (redelijk duur). Op Koh Samui in Naton de ferryboor nemen naar Koh Phangan of in Mae Nam de Lomprayah nemen naar Koh Phangan.
  Vanaf Don Muang het vliegtuig nemen naar Suratani en hier de bus nemen naar Don Sac om daar de ferry te nemen naar Koh Phangan
  Vanaf Don Muang het vliegtuig naar Chumphon. Hier zijn minibussen die je naat Paknam brengen om daar de Lomprayah te nemen naar Koh Phangan.

  Met de bus vanaf Bangkok busstation South ( Sai Tai station) de bus nemen naar Koh Samui en vandaar met de verschillende mogelijkheden ( Lomprayah-Ferry) naar Koh Phangan.
  In Bangkok zijn voor al deze verschillende opties bij de reisbureaus combi-tickets te koop.
  Reserveer op Koh Phangan wel vooraf een logies want, gezien het aantal bezoekers van de Full Moon party, kan de bezetting van de hotels op vele plaatsen volzet zijn. Ook indien je gebruik wil maken van Lomprayah is het best vooraf te boeken want vol is vol !!!!

  Er heen gaan of niet? Kan niemand voor jou bepalen. Afhankelijk van je eigen interesses. Ik heb het eenmaal gezien en dat is me voldoende geweest… niet gezien : niet kennen, niet weten.

  • Siam zegt op

   Juni is laagseizoen dus reserveren is niet echt noodzakelijk, misschien als je echt in haad rin wilt verblijven wel maar voor de rest vh eiland is het in juni echt niet nodig.

   Vanaf het zuidelijk busstation (Sai tai) gaan er elke avond 2 bussen naar koh phangan.

   Nok air en air Asia hebben ook zgn fly en ferry combo tickets naar koh phangan.
   Vanaf Koa san rd kun met een bus boot ticket voordelig op het eiland komen.

 2. Chris van het dorpje zegt op

  Het is een belevenis , dat je niet vergeet .
  Daar naast heb je Koh Samui en ook Koh Tao ,
  in de buurt , wat ook een bezoek waard is .
  Ik zeg , ga ervoor en geniet ervan !

 3. jan si thep zegt op

  Als het je geweldig lijkt moet je het gewoon doen. Is een leuk strandfeest en afhankelijk van de tijd van het jaar de drukte.
  Acclimatiseren? Duik je toch lekker de zee in als je er bent.
  Idee: tijdens de fullmoon party gaan er ook speedboten vanaf Koh Samui waar je mee heen kunt en ‘s morgens vroeg weer terug. Ticket kun je overal boeken.

  Veel plezier.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website