Weet iemand waar je in Pattaya POP LP’s kan kopen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
11 juni 2022

Beste lezers,

Vraag aan de muziekliefhebbers onder ons. Weet iemand waar je in Pattaya LP’s kan kopen (popmuziek)? Ouderwets vinyl dus, geen cd’s.

Groet,

Brian

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

4 reacties op “Weet iemand waar je in Pattaya POP LP’s kan kopen?”

 1. Jan visser zegt op

  Voor vinyl langspeelplaten heb ik met succes gezocht op het internet ,in bijvoorbeeld Bangkok zijn winkels maar daar kom ik zelf nooit. ik bestel via het internet, geen enorm aanbod maar genoeg te krijgen wel is mijn ervaring. ben je dus zelf in Pattaya loont het de moeite wellicht om wel even zelf naar Bangkok te gaan. Vriendelijke groet Jan
  P.S. de platen worden prima verpakt huis bezorgd, in karton en bubbelplastic nooit schade aan mijn bestellingen ondervonden. Jan.

 2. Frans zegt op

  In Pattaya weet ik niet maar In bangkok platenzaak genaamd Vinyllica

  อาคาร ฟอร์จูน ชั้น 2 ห้อง 59/1,59/2,60 โซนติดโรงแรม รัชดาภิเษก Din Daeng, Bangkok 10400, Thailand

  Telefoonnummer 02-058-0434

  Groeten Frans

 3. George zegt op

  Niet in Pattaya maar bij mij in Amsterdam ongeveer 1200 stuks Veel jaren 60 70 80 rock reggae blues etc. Geen Hazes of ander Nederlandstalig werk. In Juli komst mijn ex met nieuwe partner ruimte in haar koffer naar BKK.

 4. Ronny zegt op

  In Pattaya had ge voordien Tower records , maar nu niet meer denk ik. Voor de rest is Bangkok het beste. Als ge naar Ratchada gaat met MRT en ge gaat eruit aan PRA-RAM 9 , dan komt ge aan FORTUNE , ga daar binnen op de 3de verdieping en daar zijn een hele hoop vinyl stores. Goed kijken want de ene is al veel goedkoper dan de andere. Jaren 60 en jaren 70 zijn daar gemakkelijk te vinden. Kies de meest rommelige winkel , die zijn prijs is het beste. Die van Thonglor vien ik persoonlijk wat te duur en niet zoveel keuze. Of als ge eens een uitstap naar Tokyo kunt maken. In SHINJUKU heeft ongelooflijke vinyl/cd stores tegen vrij degelijke prijzen. Goedkoper dan in Bangkok, en een heel grote keuze pop/rock/blues uit de UK/USA . De keten noemt DISK UNION.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website