Wat is er mis met Nederland24?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
17 april 2019

Beste lezers,

Ik heb een mediabox met (de nieuwste versie van) Kodi (18.1 Leia). Daarop keek ik tot voor kort met veel genoegen naar het per uur herhaalde NOS Journaal en naar de Tweede Kamer debatten. Vooral het wekelijks vragenuurtje. Nu krijg ik bij beide items “Nederland 24 Error” en “Check the log for more information” en soms de mededeling “One or more items failed to play”.

Het NOS Achtuurjournaal van de vorige dag werkt wel, maar dat is ouwe koek.

Kan het zijn dat de mediabox verouderd is? Ik heb versie 5.1.1. uit 2016.

Kan iemand helpen?

Bij voorbaat dank,

Paul


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Wat is er mis met Nederland24?”

 1. Henry zegt op

  Hallo Paul, ik heb dat ook gehad dat komt o.a door trage internet en van de versie 5.1.1. uit 2016 is het niet meer te ontvangen. Een konstante internet is wel gewenst.

  Succes Henry

 2. eduard zegt op

  Al die boxen werken (nog) niet optimaal.En moeten steeds ge-update worden.Ik ben er vanaf gestapt en heb vavoo.to gedownload en zeer tevreden voor 399 baht per maand. 1000 den zenders en 1000 films.

 3. willem zegt op

  Weet je zeker dat je recent nog Nederland24 hebt gekeken?

  “Nederland 24, voorheen Nederland 4, was een digitale televisiezender van de NPO. Nederland 24 was geen normale zender als NPO 1 of RTL 4, het was een zender waar allemaal themakanalen op waren te zien. Deze themakanalen werkten onafhankelijk van elkaar en stonden bekend onder de noemer Nederland 24.

  Tegenwoordig is deze zender opgeheven, wat er op Nederland 24 te zien was is nu te zien op NPO.nl.”

  Zoek eens naar:

  NPO nieuws en NPO politiek.

  • Paul zegt op

   Ha Willem,

   Ik denk tot een maandje gelden. Ik had het probleem al eens eerder gehad en toen heb ik de Kodi versie ge-update van 17.4 naar 17.6. Toen was het verholpen en ik dacht dat het met een update naar 18.1 nu ook wel weer zou gaan. Helaas dus. Wel jammer, want het was aanklikken en meekijken.

   Ik vind het wel opmerkelijk dat van de hele lijst het achtuurhournaal en het jeugdjournaal wel werken. Ik heb overigens rond de 100 MB internet van 3BB. Ik heb geen behoefte aan die overvloed van buitenlandse zenders. Discovery vind ik via Mobdro en mijn geliefde formule1 kijk ik via Hesgoal via de laptop en een HDMI-kabel op de tv. Films kijk ik via Netflix.

   Ik stam uit de tijd van de zwarte bakelieten telefoon met draaischijf 🙂 Kan ik NPO.nl ook op de mediabox downloaden? Ik weet dat voor sommige zenders een VPN nodig is en die heb ik. (Zelf vol trots geïnstalleerd!)

 4. E zegt op

  Waarom niet naar npo start kijken

 5. Sjef zegt op

  Kijk eens op aliexpress voor IPROTV kost ca 25 Euro per jaar.
  Alle Tv zenders van Europa
  Zeer goed


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website