Wanneer krijg ik mijn boosterprik?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
23 januari 2022

Beste lezers,

Ik kreeg mijn 2e AstraZenica-vaccin op 23 oktober 2021 in Bangsue Grand Station, Bangkok. Ik ga misschien volgende week mijn verblijf in Thailand beëindigen, in Pattaya.

Na 3 maanden, wat nu het geval is, zou ik mijn boosterprik krijgen. Ik kreeg tot nu toe geen nieuws van Mor Prom.

Ik kreeg voor de 2 vorige prikjes telkens een mail en daarna een SMS, ter bevestiging van dag en uur van de prik. Nu kreeg ik dat nog niet. Weet iemand wat ik moet doen om de booster te krijgen? En, stel dat ik in Pattaya ben als ik een bericht krijg om mijn boosterprik te halen in BKK, moet ik dan naar Bangkok of kan ik die krijgen in Pattaya?

Alleszins bedankt voor jullie antwoorden!

Groet,

Willy

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Wanneer krijg ik mijn boosterprik?”

 1. Henri zegt op

  Beste Willy, hier in Udonthani kreeg ik op de prikplek, de universiteit te horen, dat de booster na vier maanden na de tweede prik gegeven mocht worden. Als dit landelijk beleid is en dat denk ik wel, dan zal je uit Thailand moeten vertrekken zonder booster. Lijkt me toch niet echt een probleem, thuis snel regelen en dan is het voor jou in orde. Goede reis en behouden aankomst.

 2. Bernhard zegt op

  Precies na 3 maanden booster gekregen bij het Banglamung hospitaal. Bel 1337 call center. Zij weten precies waar de priklokaties open zijn. Voorkeur? Geef mij maar Pfizer.

 3. Frans zegt op

  Hallo Willy,

  Indien je de tweede Astra zeneca hebt gehad, kun je na 3 maanden de boosterprik (pfizer) ophalen. Je moet je daar zelf voor aanmelden, en je kunt via pattaya city hall vragen waar je daar voor moet wezen. Het telefoonnummer is 1337, en je krijgt een goed engels sprekende dame aan de lijn. Zelf heb ik op 30 september mijn tweede astra gehad, en de pfizer op 30 december.

  Frans


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website