Waar kan ik het beste dameskleding kopen in Bangkok?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
25 september 2018

Beste lezers,

Waar kan ik (vrouw van 27 jaar, 1,65 lang) het beste dameskleding kopen in Bangkok? Ik ben niet op zoek naar goedkope t-shirtjes maar leuke moderne confectiekleding van redelijke kwaliteit.

Ik heb wel eens marktjes in Thailand bezocht maar wat daar aangeboden wordt zoek ik ook niet, dat is meer op toeristen gericht.

Groetjes,

Merel


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Waar kan ik het beste dameskleding kopen in Bangkok?”

 1. MikeH zegt op

  Binnen de grote warenhuizen als Emporium en Central World zijn vaak outlets met grote kortingen te vinden.
  MBK (bij station National Stadium)
  Textiel markt in Pratunam

 2. Sjaak S zegt op

  Een ruime keuze heb je bij MBK. Daar ging ik, maar ook vaak mijn vrouwelijke collega’s vroeger kleren kopen. Goedkoop, alle maten en goede kwaliteit. En: ruime keuze.
  Waar je ook goed kunt kopen, is de Platinum Fashion Mall, naast Pantip Plaza. Kun je op Google Maps vinden. 99% van de kleding daar is voor vrouwen… dus ik denk dat je daar ook iets kunt vinden.
  De prijzen zijn echt in orde daar, ook de kwaliteit van wat ik zag toen ik daar met mijn vrouw liep.

 3. Harrie Jansen zegt op

  Bo Bae tower onder het hotel Prince Palace, is een groothandel, met ook buiten een hoop winkels, je kan daar ook per stuk kopen, maar als je er drie (verschillende kleuren) neemt kan je al voor de groothandels prijs kopen, vooral op zondag is het buiten erg druk met handelaren, de meeste winkels binnen zijn dan gesloten, buiten kan je goede zaken doen.

 4. jacques Streng zegt op

  Platinum tegenover Amari Watergate hotel veruit het beste adres !!

 5. Ger-Korat zegt op

  Neem eens een andere leuke Mall om te shoppen: ga naar de Union Mall. Te vinden bij Central Lad Phrao, even een brug oversteken. Heb je gelijk 2 mogenlijkheden om uitgebreid te shoppen, maar Union heeft een apart sfeer.

 6. PEER zegt op

  Beste Merel,
  Doordat ik bijna 50 jaar in de mode heb gewerkt, weet ik ‘t een en ander van het mode-aanbod in Bangkok. Wil je niet naar Milano, New York of Parijs maar wil je fashionshoppen in BKK!
  Neem de skytrain naar Siam, en bezoek ‘Siam Paragon’ of ‘Central World’, keus te over.
  Is je mode-honger nóg niet gestild, dan neem je de Skytrain naar Phrom Phong en dompel je onder in de mode-geneugten van ‘Emporium’Centre!
  Overigens heb ik 5 zussen en heb nog nóóit meegemaakt dat die míj moesten vragen naar de beste adressen om zich kleding aan te schaffen, hahaa. Maar dit terzijde(ook ‘n woordspeling)
  Succes, Peer.
  tip: verhoog je creditcard-limit


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website