Beste lezers,

Ik heb onlangs een niertransplantatie ondergaan. Als alles gaat zoals het nu gaat, mag ik in september terugkeren naar Thailand. Nu wil graag weten waar ik internisten/nefrologen kan vinden die betrokken zijn bij transplantatie patiënten.

Ik zou dit graag willen weten voor het geval dat er zich met mij iets voordoet waarbij specialistische hulp van een dergelijk arts onontbeerlijk is. Het is de bedoeling dat ik mij ga vestigen in Jomtien of Naklua.

Bedankt voor een reactie.

Groet,

Kees


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Waar in Pattaya/Jomtien kan ik internisten/nefrologen vinden voor transplantatie patiënten”

 1. rené zegt op

  Beste Kees, ben ook een transplantatiepatiënt en heb super ervaringen met Bumrungrath Bangkok. Zij wisten tenminste waar ze over praatten. Zelfs de professoren van Gasthuisberg/ Universiteit Leuven/ België waren onder de indruk. Wel een beetje duur maar indien nodig is geld slechts het slijk der aarde. En zeg nu zelf de afstand Bangkok- Pattaya is nauwelijks het vermelden waard, zeker niet als je leven ervan afhangt.
  Het ga je goed.
  R

  • Jos zegt op

   Kees,

   hierbij de website van hun niercentrum:
   https://www.bumrungrad.com/en/nephrology-kidney-center-bangkok-thailand

  • Jos zegt op

   Nog een toevoeging, ze doen ook niertransplantaties, dus ze weten waar ze over praten.

   https://www.bumrungrad.com/en/nephrology-kidney-center-bangkok-thailand/procedures/kidney-transplantation

 2. Leo Th. zegt op

  Het meest voor de hand liggend lijkt mij het Bangkok Pattaya Hospital in North Pattaya. Wellicht is er informatie op hun website te vinden of anders per telefoon. In het academisch ziekenhuis Erasmus in Rotterdam heb ik voor de grootschalige verhuizing naar een geheel nieuw onderkomen een balie gezien waar je allerlei informatie kon inwinnen over zorg in o.a. het buitenland. Zou het er ook over hebben met de behandelende specialist in Nederland, misschien kan hij/zij u van dienst zijn. Van harte beterschap en een gezond verblijf in Thailand.

 3. PEER zegt op

  Beste Kees,
  Mij lijkt ‘t slim om geen tips van lezers af te wachten maar metéén naar de beste hospitals te informeren en dáár je vragen neer te leggen!
  Dan krijg je antwoord uit de eerste hand.
  ‘n Niertransplantatie is niet niks !!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website