Lezersvraag: Vliegen vanaf Ubon naar Bangkok

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
29 juli 2015

Beste lezers,

Ik moet binnenkort naar Bangkok om een nieuw paspoort aan te vragen. Woon in Laos, maar vlieg vanaf Ubon naar Bangkok. Nu heb je twee keuzes: Of naar Don Muang of naar het internationaal vliegveld te vliegen. Wat is het meest handig?

En heeft iemand nog een tip voor een hotel in Bangkok op de route naar de Ambassade? Ik wil het me zo makkelijk mogelijk maken omdat ik nog steeds herstellende ben van een beenbreuk.

Met vriendelijke groet,

Jan

5 reacties op “Lezersvraag: Vliegen vanaf Ubon naar Bangkok”

 1. bob zegt op

  Ik adviseer Suvernabhumi en dan met de raillink naar het centrum. Ik denk overstappen Makassan maar ben niet zeker. Kijk even op de ambassade site voor de openingstijden en de verbindingen. Er staat een kaartje op. Hotel moet iemand anders adviseren daar ik op 1 dag heen en weer kon. Maar ook hier geeft tripadvisor advies. Sterkte.

 2. Erik zegt op

  Hallo Jan ,
  Eigenlijk speelt dit totaal geen rol . Hangt er gewoon van af waar je juist moet zijn in Bangkok . Don Muang is uiteraard wat kleiner , dus je bent er iets sneller buiten .
  Dus ik zou je adviseren om even op de kaart van Bangkok te zien en uit te zoeken waar je juist moet zijn voor je paspoort . Neem dan gewoon de dichtstbijzijnde luchthaven . Succes !
  Erik

 3. klaasje123 zegt op

  Beste Jan,

  Gezien je been is misschien suvarnabumi het handigste, veel loopbanden. Vanaf Ubon vliegt alleen Thai airways dat. Airport link tot einde. Ik verblijf meestal in het Asia hotel, pal op de skytrain route. Dat is 1 halte met de skytrain richting Siam. Vanaf Asia hotel met de skytrain naar Chidlom. Beneden op straat even doorlopen en een moto huren voor 10 baht tot de ambassade.
  succes

  klaasje

 4. van doorn zegt op

  airportlink naar Phaya thai als u op suvarnabumi bent, in Phaya thai BTS naar Ploen Chit….daar uitstappen blijf op de BTS station loop tot aan het eind dan naar beneden de trap af dan 300 meter lopen
  ga links af 15 soi ton son in 400 meter lopen grachtje met water links van je dan bent u er in een oog wenk.

 5. ruud zegt op

  Het handigste zal waarschijnlijk de vlucht met de gunstigste tijd kiezen zijn.
  De prijs van in een taxi stappen vanaf een van beide vliegvelden, zal geen wereld van verschil maken waarschijnlijk.
  Herstellende van een beenbreuk, zult u waarschijnlijk niet de voorkeur geven aan openbaar vervoer.
  Op vliegvelden zijn normaal gesproken wel rolstoelen ter beschikking, die u naar de taxi kunnen brengen.

  Een hotel ken ik niet.
  Ik heb er zelf de voorkeur aan gegeven twee maal heen en weer te vliegen (aanvragen en ophalen) en lekker thuis te slapen.
  In uw geval wat lastiger.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website