Beste lezers,

Het toeval wil dat ik nu een keer met Oud en Nieuw in Pattaya ben. Ik vroeg mij af hoe de Nederlanders in Pattaya Oud en Nieuw vieren? Blijven ze vooral thuis of komen ze samen om tijdens da jaarwisseling te proosten, een oliebol te eten en vuurwerk af te steken?

Waar moet ik zijn voor een gezellige avond met landgenoten? Heeft iemand een tip?

Groet,

Bernhard


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Hoe vieren Nederlanders in Pattaya Oud & Nieuw?”

 1. Kristof zegt op

  Je gaat het niet geloven. Maar eerst gaan we goed eten. Daarna na barretje goed zuipen en dan naar het vuurwerk kijken. Daarna nogmaals zuipen tot vroeg in de ochtend. Dus eigenlijk hetzelfde als in Nederland maar dan in Pattaya.

  Mvg en goede feesten gewenst.

 2. Fransamsterdam zegt op

  Nederlanders die gewend zijn elkaar op te zoeken zullen dat nu ook wel doen. Zelf zoek ik ze nooit speciaal op, ook nu niet.
  Uitgebreid eten komt er denk ik niet van, ik prik hier en daar wel een vorkje bij een beer bar. Die bieden dan, net als met de Kerst, veelal free food aan.
  Misschien dat ik voor een paar uur een motorbiketaxi charter, dan kan ik een minikroegentochtje langs mijn favoriete beer bars maken en hoef ik me niet te bekommeren over vervoer en wie weet kom ik nog een leuke dame tegen.
  Zelf vuurwerk afsteken is hier niet gebruikelijk, de zichzelf respecterende hotels en dergelijke zorgen voor voldoende onrust.
  Nee sorry, voor een gezellige avond met landgenoten moet je niet bij mij zijn en als je het flink op een zuipen wilt zetten kun je dat volgens mij net zo goed of beter op een willekeurige andere dag doen.

 3. Slagerijvan Kampen zegt op

  Als reactie op bovenstaande reacties: Dus feitelijk wijkt het kerstgedrag nauwelijks af van het normale patroon.

  • chris zegt op

   Ik werk met Kerstmis ‘gewoon’. Het is examenweek op de universiteit, het einde van het eerste semester. In Nederland hoefde ik echt NOOIT te werken op eerste en tweede Kerstdag.

 4. RonnyLatPhrao zegt op

  Waar moet ik zijn voor een gezellige avond met landgenoten ?

  Ik kan me voorstellen dat je ze mist. Moet inderdaad leuk zijn om Nederlanders op te zoeken.

  Tip – Lees vooral eerst nog eens het blog.
  Weet je alvast wat hun favoriete onderwerpen zijn om over te kletsen op Kerstavond.

  Grapje.. Fijne kerst.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website