Beste Lezers,

Binnenkort ga ik voor drie weken voor een vakantie naar Thailand. Dat is mijn eerste keer. Nu ga ik niet alleen voor een vakantie maar ik wil ook graag kennis maken met een Thaise vrouw.

Ik lees jullie blog al een tijd en ik denk dat een Thaise vrouw beter bij mij past dan een Nederlandse. Ik zit nog 5 jaar voor mijn pensioen en daarna wil ik ook wel in Thailand gaan wonen. Edoch om er alleen heen te gaan zonder dat er iemand op mijn wacht, dat lijkt me niks.

Nu is mijn vraag hoe en waar kan ik kennis maken met huwbare Thaise vrouwen. Ik ben namelijk niet zo een bartype. Geef niks om drank en rook niet. Voorts ben ik maar drie weken in Thailand en dat is natuurlijk kort voor een kennismaking. Hoe hebben andere Nederlandse mannen dat gedaan?

Via internetdating vind ik niks, ik wil iemand in de ogen kunnen kijken.

Heeft u tips en adviezen voor mij? Zijn er in Thailand ook dansavonden voor alleenstaanden? En hoe kom ik daar?

Met vriendelijke groeten,

Harrie

30 reacties op “Lezersvraag: Vakantie en een relatie aangaan met een Thaise, kan dat?”

 1. Stefaan zegt op

  Internetdating zou een goede gok kunnen zijn. Dames boven de 35 zijn meestal niet uit op een avontuurtje.

  In jou plaats zou ik proberen contact te houden met een vijftal dames. Laat er eentje je afhalen op de luchthaven. Vermijd dames uit Pattaya en Bangkok. Daarmee verklein je de kans dat de dame uit de barscène komt.

  Zorg dat je steeds de situatie de baas bent. Gebruik je gezond verstand. Stel je hart open, maar gebruik je gezond verstand. Hou de vinger op de knip. Dan zal je vlugger te weten komen of centen voor haar primeren, of niet.

  Succes !

  • Erik zegt op

   Zorg dat je steeds de situatie de baas bent.. en dat zeg je tegen een groentje.. 555 dat lukt waarschijnlijk helemaal nooit met een Thaise vrouw of welke vrouw met verstand dan ook.

  • bebe zegt op

   Ik weet niet in welke kringen sommige mensen zich begeven in Thailand ,maar waarom moet men vrouwen uit Bangkok vermijden?
   Er zitten inderdaad veel vrouwen uit de hoofdstad op de bekende datingsite’s en sommigen zijn op zoek naar een sponsor maar velen zijn vrouwen uit de middenklasse die een normaal beroep hebben als verkoopster,overheidsbeamte,in de banksector, etc….
   Het is een kwestie van het kaf van het koren te onderscheiden.
   Een verzorgd voorkomen wat wil zeggen persoonlijke hygiene ,netjes kleden ,en zich gedragen als een heer kan u hierbij veel helpen.
   Dus geen shirts zonder mouwen en shorts en flip flops .
   Veel succes op uw zoektocht en spring niet met de eerste de beste in het huwelijksbootje.

 2. Franky zegt op

  Hallo Harrie,
  een jaar geleden zat ik met precies dezelfde vraag. Ik heb daar toen een vriendin ontmoet, ben vorige maand teruggeweest en binnenkort komt ze hier drie weken heen. Ik zal met genoegen mijn ervaringen met je delen maar alles opschrijven wordt me te lang, sorry. Als je mailt naar [email protected] krijg je mijn telefoonnummer.

 3. Erik de Werk zegt op

  Beste Harrie,

  Ga naar Pattaya Tai, de Bamboo Bar, succes gegarandeerd. De thaise vrouwen gaan speciaal daarheen om een farang te scoren. Hoe dikker je portemonnaie, hoe mooier de vrouw, het geeft niets hoe jij eruitziet. Ik hoop dat je voldoende mensenkennis hebt om het kaf van het koren te scheiden en wens je veel succes!

 4. Robbie zegt op

  Harrie, begrijp ik dat goed? Je bent maar 3 weken in Thailand maar je komt er pas wonen over 5 jaar?? Dus je wil nu een vrouw leren kennen binnen 3 weken en dan verwacht je dat ze 5 jaar op jou wacht? Als jij die vrouw aanbiedt haar te onderhouden gedurende die 5 jaar, dan zullen ze dat ALLEMAAL doen. Dus er is geen probleem om er een te vinden! Hou je niet van een bar? Nou, dat is geen probleem. Hier in Pattaya staan er dagelijks honderden vrouwen op een man zoals jij te wachten. Keus genoeg! Je kunt ze allemaal in de ogen kijken en een aanzoek doen. Wees niet bevreesd Harrie. Zolang jij ze 5 jaar onderhoudt willen ze allemaal op jou wachten, om daarna een duurzame relatie met je te hebben. Dus je hoeft echt niet bang te zijn dat er niemand op je wacht. Veel succes ermee.

 5. Cú Chulainn zegt op

  Als u toch van uw geld afwil, dan stel ik voor dat u uw geld gebruikt om de minder bedeelden in Thailand te helpen, of indien u een dierenvriend bent, uw geld aan enkele dierenactivisten te geven want er is in Thailand op dat gebied nog heel veel mis. U kunt natuurlijk ook aan de eerste de beste dame te kennen geven dat u rijk bent en ene partner zoekt. In beiden gevallen kunt u op die manier uw geld kwijt. Thailand is prachtig qua natuur, maar wordt teveel geromantiseerd door de ogen van de rijke farang die niet het leven leidt van de doorsnee Thai, maar meer het leven van de rijke koloniaal uit ons koloniaal verleden.

 6. joop de boer zegt op

  Hé Harry, kom maar hierheen, wij wonen 2 uur vanaf Bangkok. Er zijn wel wat leuke vrouwen hier die ik je graag wil voorstellen.

 7. ron zegt op

  Beste Harrie,
  Zit niet in de war, de dames komen wel met jou in contact. Ze wachten met open armen op je.

  Veel succes. Ron.

 8. Jos zegt op

  @ Harrie
  Mijn vrouw uit Khon Kaen heeft nog een leuke vriendin van 45 die ook graag een farang wil.
  Stuur mij maar even een mailtje dan stuur ik jou een foto van de vriendin.
  jomel(@) chello.nl

  • Jan Tebbes zegt op

   Ben ook erg benieuwd. Wat te doen ?? Heb je er bezwaar tegen dat ik ook een mailtje stuur, you never know. Dank je wel.

 9. Jan zegt op

  Voor het eerst 3 weken naar Thailand en nu al denken dat een Thaise vrouw beter bij je past dan een Nederlandse? Op zoek gaan naar een relatie met een huwbare Thaise vrouw daar heb je tijd voor nodig, veel tijd. In 3 weken zal dat echt niet lukken lijkt mij. Ga gewoon lekker op vakantie naar dit prachtige land, geniet van de natuur, geniet van de heerlijke maaltijden, je hebt nog 5 jaar de tijd voordat je met pensioen gaat. Bij oudere mannen, zoals wij ,is de tijd onze grootste vijand, we hebben niet zo lang meer te gaan. We behoren niet meer tot de jongsten, ook veel Thaise dames zien dat en vaak is dat voor hen geen bezwaar. Het gaat niet om liefde en genegenheid, het geld wat een farang meebrengt is veelal hun enige drijfveer om een relatie aan te gaan. Vanzelfsprekend zijn er hier wel uitzonderingen op maar om die te vinden lukt echt niet in 3 weken. Nogmaals, geniet van je vakantie en overhaast niets. Heel onverwacht zal je echt wel een lieve Thaise vrouw ontmoeten, iets wat ik je van harte gun..

  • Jan H zegt op

   Een prima reactie van jan waar ik mij helemaal bij aan sluit, en als ik jou was Harry dan zou ik de raad die je jan je geeft ter harte nemen.
   Want het is waar ik ben ook van jou leeftijd en voor heel veel dames in Thailand is leeftijd geen bezwaar zolang je ze maar onderhoud.
   Harry je gaat voor de eerste keer naar Thailand dus je kent het land niet, en de enige ervaring die je hebt is wat je hebt gelezen op dit blog?
   Dan heb ik toch zo mijn bedenkingen want je wilt in drie weken kennis maken met een huwbare Thaise vrouw, en je weet nu al dat je er over vijf jaar wilt gaan wonen.
   Hopelijk ga je wel met een reisorganisatie, als je op eigen gelegenheid gaat dan moet je niet vergeten dat de mensen hier slecht of geen Engels spreken, ik zou je dan aanraden om is in Hua Hin te gaan kijken, het ligt centraal en hier wonen en overwinteren veel gepensioneerden uit Nederland.
   Hier nog een tip ga ook eens kijken bij Thaise festivals in Nederland, hier kan je veel informatie krijgen van mensen die bekend zijn in Thailand deze festivals zijn er elk jaar in den Haag/Amsterdam/Almere.
   Fijne vakantie

 10. will lehmler zegt op

  ik denk dat de datingsite thailovelinks een prima optie is om vanuit nederland de start te maken. Het zijn meestal geen bardames en allemaal serieus op zoek. Het kost je 50 euro per jaar , keuze genoeg, en geen enkel profiel is fake. woon zelf op phuket en heb er prima ervaringen mee. succses toegewenst will

  • Pat zegt op

   Hallo lehmler
   Ik lees dat je in Phuket woont. Toevallig leerde ik via het internet een vrouw kennen uit het centrum van Thailand maar die in Phuket werkt. Haar kinderen wonen bij haar zus in het boeregat waar ze vandaan komt, ergens “in the middle of nowhere”. Ze viel eigenlijk letterlijk onder mijn neus omdat ze regelmatig reacties geeft op het Facebook van een Thaise vriendin die hier in België samenwoont met een vriend van mij. Het leek op de foto een heel leuke dame en dus besloot ik haar uit te nodigen om vrienden te worden. Al heel snel ging het over haar situatie, dat ze arm is en met haar werk in Phuket net rond komt om te overleven en leefgeld naar huis te sturen. Ze is 36 jaar, heeft twee kinderen van respectievelijk 12 en 14. Ze spreekt heel weinig Engels, dus gaat de communicatie meestal over de translater van Google die me wat helpt met het Thaise schrift. Je snapt het al.. niet eenvoudig en zeker niet altijd juist vertaald. Reeds snel stuurde ze aan op een relatie en was bereid om alles en nog wat te doen om bij mij in België te kunnen wonen. Ik ben zelf nooit in Thailand geweest en weet ook niet of ik dat wel wil. Vooral het gedoe rond slangen en spinnen en de medische verzorging baren me zorgen.
   Zij van haar kant zou wel bereid zijn zich in België te vestigen en indien mogelijk hier ook nog te werken. Tot nu toe heeft ze nog geen geld gevraagd, maar dat zal er vroeg of laat wel van komen, denk ik. Ik wou wel dat ze Engels ging leren, zodat we aan de overheid hier kunnen aantonen dat we wel met elkaar kunnen praten. Ze heeft zich op mijn vraag onmiddellijk ingeschreven in een school waar ze Engels gaat leren. Ik heb zelf die school opgezocht op het internet en rechtstreeks de lessen betaald met mijn credit card. Ik ken haar nog vrij recent. Met jouw “ervaring”; wat denk je? Is dit volgens jou een serieuze kandidate om een relatie mee op te bouwen en mijn leven verder mee te delen? Ze is bereid haar kinderen bij haar zus achter te laten. Maar dat zou niet zo’n ramp hoeven te zijn denk ik, gezien hun leeftijd. Tegen de tijd dat wij hier alles rond hebben, zijn de kinderen al volwassen. Ondertussen zouden ze een handig element zijn om voor haar op regelmatige basis een toeristenvisum voor België te versieren, denk ik.

 11. hans-ajax zegt op

  Beste Harry zelf woon ik nu al zes jaar samen in Thailand en ben sinds vorige maand getrouwd met een Thaise vrouw, wij dat wil zeggen mijn vrouw kan evt. wel iemand voor je vinden indien je daar prijs op stelt, er zijn wel een paar gegadigden voor handen hier. mocht je interesse hebben hoor ik het wel van je, je kan mij bereiken via mijn emailadres [email protected] en beter nog via skype, mijn skypename is Hans-ajax, en ja hoor ik kom uit Nederland. Groetjes uit Pattaya,Thailand en ik zie het wel.

 12. qmax zegt op

  Moderator: Te veel generalisaties. Dat is tegen onze huisregels.

 13. Daniel zegt op

  Lees vorrige blog. Alle vrouwen zijn hetzelfde zegt men daar. En lees de reacties van de mannen die met een Thaise getrouwd zijn.
  Ik heb hier mijn eigen gedacht over.

 14. harrie zegt op

  goede raad is niet duur
  als je nog 5 jaar hebt om te beslissen welke vrouw je wilt gebruik die dan, ik neem aan dat je toch minstens 1 keer per jaar dar heen gaat nu.
  zorg ervoor dat je die 3 weken goed gebruikt uit je gegeven profiel maak ik niet op of je van plan bent (of wilt) om te gaan wonen in een stad(toeristich gedeelte) of op het platteland (is vaak saai stil rustig en het gebrek aan thai-taal kennis en omgekeerd engels maakt dat je engelengeduld moet hebben en heel begripvol moet zijn in bepaalde situaties… thai families kleden je vaak snel uit wat geld betreft, je zult daarin wat meegaand moeten zijn of je wilt of niet maar steeds moeten oppassen dat ze niet meer dan je maximum te besteden geld op maken… mijn ervaring is dat er heel goede thai vrouwen zijn die het echt met je menen maar ook omgekeerd die moet je meteen dumpen…
  niet blijven zeggen van het zal morgen wel beter gaan want dat gebeurt niet….
  dat kan iedere thailand farang bevestigen……
  er wordt idd niet op leeftijd gekeken door thai maar denk niet dat dat gewoon is het blijft een geldplaatje….
  ik geef voorbeeld als je zelf knap bent dan gaan de mooiste ladies vlot met je mee voor maar paar 100 bath, ben je echter minder knap dan loopt dat al snel op in hoogte, ben je lelijk dan zullen ze gelijk een hoog bedrag willen…. deze vrouwtjes willen je niet…..
  denk niet dat je met je eerste keer thailand zomaar met een of meerdere dames mee kunt stappen zonder dat ze je er geld voor vragen…. ze leven er immers van en moeten dat ook wel voor hun kinderen en hun veeleisende familie…..
  een vrouw die je ontmoet zal je al heel snel aan die familie voor willen stellen… niks mis mee maar kost je wel geld …. je neemt dan bij voorkeur wat voedsel mee vis ed kost daat niet veel dus… waarom niet…. en na afloop als je terug gaat naar je badplaats/hotel ofzo
  verwachten ze ook een soort donatie in de vorm van bathjes
  geef niet teveel want dan zijn ze een volgende keer verontwaardigd als je dan minder geeft…. vraag je thaise apart wat je moet geven desnoods en als zij een hoog bedrag voorstelt dan zit het niet goed ….. dan is ze niet eerlijk tegen je … je kunt ervoor kiezen om niet gelijk kennis te maken met haar familie maar als je besluit met haar verder te willen dan is het het beste dat wel meteen te doen… anders heb je straks een schat van een thaise met een familie die je ruineert…..
  en denk niet dat je er onder uit komt de cultuur is daar nu eenmaal zo en je moet daar in meegaan als je daar wilt wonen…. nog een tip koop geen huis /appartement ofz huur iets want officieel kun je daar niks beziten…. kennis van mij heeft al twee keer en woning verloren zo…. een thaise ging dood en familie zetten hem zo het huis uit…..

  lees thailandblog zoveel mogelijk en bedenk dat het echte werk pas daar is … niet iedereen kan daar aarden in de cultuur … het is het land van de glimlach maar er zit ook veel ellende verborgen en je blijft altijd een farang voor hun al woon je er tot je dood tussen…..
  misschien stel ik dit te negatief dat is niet mijn bedoeling het is een prachtig land maar
  het heeft waardeloze wetten en regels en je moet je hersens continue blijven gebruiken om niet opgelicht te worden op iedere straathoek …

  kortom gezegd…. de juiste thaise zal je steunen en er altijd voor je zijn en zal je zelfs meehelpen haar familie van je af te houden vind je zo een thaise dan word je gelukkig….. ga er gewoon heen en spreek iedere vrouw die in je interesse valt gewoon aan dat is normaal daar beledig echter nooit iemand laat iedereen in hun waarde…. en dan zullen zij dat ook bij jou doen ….je bent geen man met een goed hart als je steeds alleen met je geld loopt te smijten ….. dan waarderen ze je ook niet eens …. je bent een man met een gouden hart in hun ogen als je ze respecteert en laat merken dat je om ze geeft en dat kan met een kralensnoer van 50 cent al net zo goed als met een gouden ketting van 20000 bath…..

 15. Wesley zegt op

  Beste Harry,

  Voor de eerste keer naar Thailand gaan is een hele belevenis. Je geeft aan dit blog al geruime tijd te lezen. Dus je zal de meeste “tips” al hebben meegekregen.

  Helaas gaat het in de praktijk meestal anders dan in de theorie. Voor een eerste vakantie in Thailand en ontmoeting met de thaise cultuur/vrouwen is het vooral aan te raden om er eerst eens van te genieten. En je niet teveel te focussen op een relatie.

  Maak kennis met het land, cultuur en vrouwen. Ze zijn niet zo verschillend van Nederlandse vrouwen. De meeste vrouwen willen een goed leven en huisje boompje beestje.

  Voor een echte relatie met een thaise vrouw is het overigens wel wenselijk dat je enige kennis geniet van de thaise cultuur en taal. Maar gelukkig heb jij hier nog 5 jaar de tijd voor. Tijd die je zeker nodig zal hebben om je te oriënteren binnen de thaise samenleving.

  Voor de meeste mannen begint het eerste contact met een thaise vrouw overigens wel in een bar. Het begrip “bar” is in Thailand wel iets anders dan in Nederland. Maar het is nog steeds de makkelijkste manier om contacten op te doen. Zolang je in het oog houdt dat het hier om vrouwen gaat en je ze ook zodanig behandeld, zullen ze voor jouw meer doen als dat ze voor enig andere “customer” zouden doen. Geef alleen van tevoren goed aan wat jij wil. Zodat er geen latere verwarring kan ontstaan.

  Je geeft aan dat je niet zo’n bartype bent. En niet om drank geeft. Vergeet dan niet dat Thailand een warm land is. En het aan te raden is om genoeg te drinken. Ook al is dit cola.

  Voor de rest wens ik je een fijne vakantie. En hoop ik dat je een aantal mooie ervaringen en indrukken op zal doen. Iets wat Thailand je zeker kan bieden.

 16. Harrie zegt op

  Beste medebloggers,

  Dank voor uw vele reacties.

  Ik kan niet op iedereen persoonlijk ingaan. Het viel mij op dat een aantal mij het advies gaven te gaan internetdaten, terwijl ik zelf al gezegd had, dat niet te willen.

  Ik verwacht ook niet dat een Thaise madam 5 jaar op mij wacht ik kan vragen of zij naar hier komt en en kan vaker naar daar gaan.

  Veel reacties over het geld probleem. Ik ben mij daar zeker van bewust, maar dank voor de tips.

  Op mijn vraag of er zoiets als alleenstaanden avonden zijn zoals in Nederland heb ik geen reactie gehad.

  Ik ben wel wat verder geholpen maar de voor mij, gouden tip, zat er nog niet bij.

  Dank u allen,

  Harrie

 17. Erwin Fleur zegt op

  Beste Harrie,
  Als ik jou was zou ik eerst lekker het thaise leven over je heen laten komen
  alvorens je stikt opzoek gaat naar een thaise vrouw.
  Wat hier al gezecht is de thaise vrouwen zullen naar jou toe komen.
  Kijk voorlopig eerst de kat uit de boom en leer wat thailand zoal te bieden heeft.
  Veel succes.
  Grt, Erwin

 18. Jan H zegt op

  Beste Harrie,

  Alleenstaande avonden heb ik nog nooit gezien in Thailand, ik denk ook niet dat ze er zijn het is hier niet echt nodig om dergelijke avonden te organiseren.
  Je zult merken dat je op de gekste plaatsen zoals winkels/Tempel/markten enz. aangesproken zult worden als men ziet dat je als farang alleen bent.
  Ik heb zelf een Thaise vrouw en zelfs dan vraagt men soms aan mijn vrouw of we bij elkaar horen.
  Je bent net als ik geen bar type, en dat hoeft ook niet je hoeft niet naar een bar om leuke mensen te ontmoeten,je zult zien er zijn plenty musea of showavonden en festiviteiten ga zo maar door,nogmaals succes en een hele fijne vakantie geniet er van.

  groet,
  Jan H

 19. GerrieQ8 zegt op

  Ik heb wel alleen staande avonden meegemaakt hoor. Dat was in een bar waar ze geen krukken of stoelen hadden. Iedereen moest staan! grapje

  • Daniel zegt op

   Ze bestaan. Heb ze zelf al meegemaakt, het onderwijzend uit de regio wordt uitgenodigd op een dansavond met eethelegenheid. De niet gebonden dames hebben de kans er een partner te ontmoeten.

 20. LOUISE zegt op

  Hallo Harrie,

  Voor de eerste keer naar Thailand. best spannend.
  Maar ho even.
  Wil je gelijk de eerste keer dat je hier bent de enige echte vinden. deze dan 5 jaar onderhouden tot je hier kan komen wonen??
  Kom gewoon hier naar toe met een open blik (lees verstand) en laat het hele Thailand gebeuren eens zachtjes over je heen komen.
  Ook kan je zien hoe e.e.a. hier toe gaat.
  Als alleen lopende- of zittende farang, geloof me, je bent niet lang alleen.
  Maar prober eerst te begrijpen hoe hier alles in zijn werk gaat zonder gelijk te willen dat de eerste de beste jouw soul-mate for live is.
  Geniet van het weer en alle mogelijkheden.
  Groetjes,
  Louise

 21. Rick zegt op

  Als je nog nooit in Thailand geweest bent hoezo denk je dan dat Thaise vrouwen het voor je zijn en je er wil gaan wonen.
  Ik snap die gedachte niet misschien maak je het ook net iets te romantisch in je hoofd?

  • Cú Chulainn zegt op

   Ik ben het met je eens, vreemd genoeg ben ik de enige. Het valt mij echter op dat het sprookje van “het land van de glimlach” koste wat het kost in stand moet worden gehouden. Wie Thaise misstanden beschrijft wordt steevast voor de voeten gegooid dat het in het Westen veel erger is. De Thaise vrouw wordt tot bovennatuurlijke proporties geheven en haar wordt haast goddelijke gaven toegeschreven als ik Thailandblog lees. Ook het leven in Thailand wordt vaak als een paradijs op aarde beschouwd, maar dit is natuurlijk in de ogen van de expat/gepensioneerde die met een NL pensioen en uitkering daar woont in een villa met zwembad, personeel in het huis en een grote pick up. Zo leeft de doorsnee Thai echt niet. Waarschijnlijk ligt de behoefte om het land van de glimlach te overromantiseren in het feit dat men op deze wijze zichzelf weer verteld de goede keuze gemaakt te hebben door het slechte NL te verlaten en voor het land met de glimlach te hebben verruild. Ook zo’n favel die in stand moet worden gehouden. Leeftijdsverschil tussen een farang man en een Thaise is in het slechte Westen een probleem. Men denkt altijd bekrompen in het Westen. Ik heb echter nooit dit probleem gehad maar weet wel van mijn vrouw dat in Azie een vrouw wel degelijk bepaalde opmerkingen naar haar hoofd geslingerd krijgt alleen de farang verstaat die niet, dus is men altijd zeer tolerant in Thailand.

   • Daniel zegt op

    Ergens hierboven schrijf ik dat ik daar een eigen mening over heb. U geeft deze ongeveer hier weer. Te veel mannen kijken hier te veel door een roze bril. En o wee als je hen met de neus op de werkelijkheid wijst. Dan komen er vele reakties. Ik heb hier geleerd enkel mede te lezen en mijn eigen mening er uit te filteren. Ik leef hier ook in CM maar ga veel om met de gewone thai.Die hier leeft en werk voor een karig loontje. Het is meer trachten te overleven. Ik lees hier ergens van iemand die hier minstens 100000 BT per maand nodig heeft om te leven. Ze zullen dan wel in een van die compounds wonen met dikke villa ,zwembad en bewaking en een nog dkklere muur rondom de wijk.
    Open eens de ogen en zie de werkelijkheid van het leven van de meerderheid van de bevolking.

 22. JW. Markies zegt op

  Ja er zijn in Thailand dansavonden voor alleenstaande maar dan moet je toch echt naar een bar, de dames houden van sanuk (gezellig) en niet alleen een onduidelijk praatje hoort daarbij, een dansje vinden ze erg leuk, kun je ze meteen in de ogen kijken. Weet niet waar je precies in TH naar toe gaat maar ik ga graag naar Cha am, wel vertier maar niet overdadig, en heb daar in happy bar heel veel leuke mensen ontmoet en heb daar een leuk maatje aan overgehouden, was er voor 3 maanden en ga volgend jaar weer voor 2 maanden, zou zeggen kom langs dan zal ik je gids zijn (ben wel een bartype dus kost je wel een paar biertjes haha) cho dee kap JW.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website