Lezersvraag: Is mijn treinticket nu wel of niet geboekt?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
20 december 2014

Hallo redactie van Thailandblog, heerlijke site hebben jullie. Mijn vraag, ik heb net op thailandtraintickets.com een nachttrein trip geboekt naar Chiang Mai op 10 januari vertrek 18:10 uur.

Is de aankomst dan de volgende ochtend 11 januari rond de klok 08:00 uur? Ik heb geen idee hoelang reistijd is. Weten jullie dat? Ik heb ook mijn eerste overnachting geboekt in Chiang Mai op 11 januari, ik hoop dat ik dat dan goed heb gedaan…?

Maar mijn hoofdvraag is, na het invullen en afronden van mijn gegevens voor de treinreis, kreeg ik inbeeld dat het niet geboekt is maar alleen voor inquiry? Weten jullie hoe dat precies zit en of wel of niet op mijn semi geboekte treinticket kan rekenen?

Ik reis voor het eerst alleen, vind het best spannend…

Alvast bedankt en ik hoop dat jullie mij een beetje op weg kunnen helpen….

Groetjes,

Renske

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Lezersvraag: Is mijn treinticket nu wel of niet geboekt?”

 1. Ber Vos zegt op

  Goede keuze om de nachttrein te nemen. Leuke ervaring. Let wel op je persoonlijke spullen. Altijd bij je dragen. Als er een seat-nummer op je ticket staat, dan heb je gewoon geboekt. De aankomsttijd moet je met een korreltje zout nemen. Die klopt nooit. Het is ergens tussen 8 en 9 e soms zelfs later, is mijn ervaring. Voor vertrek lopen er mensen rond met een dienblad vol glazen koude sappen. Het lijkt alsof je dit krijgt, maar ze komen bij je terug voor de afrekening. Naar verhouding veel te duur. Althans, dat was toen ik nog met de trein ging. Ik neem nu alleen nog binnenlandse vluchten.
  Verder kun je er eten en drinken bestellen en dat komen ze je brengen. Tafeltje is uitklapbaar.
  gr. Bert Vos

  • renske zegt op

   hoi bert,..super…dankjewel voor je reactie en tips…het gaat vast helemaal goedkomen, in ieder geval veel zin in…
   grtjs
   renske

 2. skippy zegt op

  Ik zou zeggen dat als het geld van je rekening is afgetrokken dat het geboekt is.
  Print je bewijs af en zie vandaar hoe het gaat. Voor de rest een prettige reis gewensd.

 3. Cornelis zegt op

  Het lijkt me toch duidelijk dat als je op het scherm de mededeling krijgt dat e.e.a. niet geboekt is, dat dat betekent dat het niet geboekt is?

 4. Frits zegt op

  Ik dacht dat je sinds 2 jaar geen treinticket meer kon boeken via internet.daarom ga ik tegenwoordig maar met het vliegtuig.Kost wel iets meer ,maar je wint er wel een dag extra mee.

 5. Michiel zegt op

  Je hebt geboekt bij de genoemde website die eigenlijk gewoon een reisbureau is.

  Daar is niks mis mee want je kunt bij de officiele State Railway of Thailand niet online meer boeken sinds een aantal jaar. (vooruitgang?)

  Zij zullen eerst gaan kijken of de door jouw gewenste reis wel beschikbaar is en dan iemand naar het treinstation sturen om zogezegd om het kaartje te kopen.

  De prijzen zijn het zelfde als bij de officiele spoorwegen . Bezorgen van je kaartje bij hotel kost alleen 100thb zag ik.

  http://www.railway.co.th is de website van Thai spoorwegen

  Je zal nog wel wat van ze horen .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website