Beste lezers,

Weet iemand misschien hoe het in Thailand geregeld is als alleen de man of alleen vrouw van een echtpaar een positief PCR-testresultaat krijgt binnen de 3 dagen voor vertrek en dus niet naar Thailand kan? Kan de andere helft van het echtpaar dan nog wel vertrekken of kan dit niet omdat je beiden thuis in quarantaine zou moeten blijven (volgens mijn vrouw zijn dit de Thaise regels)?

Aan de andere kant, als ze de reden waarom de wederhelft niet is meegekomen niet weten is er m.i. geen enkel probleem.

Groet,

Frans

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 2.00/5. From 4 votes.
Please wait...

2 reacties op “Toegang tot Thailand als je wederhelft in Nederland positief getest is?”

 1. John Chiang Rai zegt op

  Zolang de andere persoon geen positieve test heeft,kan deze zonder problemen vliegen,en Thailand binnenkomen.
  Hoe kunnen ze in Thailand nu weten dat je wederhelft positief getest is,en ze daarom niet kan meekomen?
  Het enigste waar je wel aan denken moet,is de mogelijkheid dat jij later in Thailand positief getest gaat worden,en daar mogelijk behandeld dient te worden.
  Dat jou vrouw het heeft over z.g.n. Thaise regels,dat ook jij niet vliegen kunt,liggen als je een beetje na zou denken gewoon aan het feit,dat ze je liever bij haar wil houden,en niet alleen naar Thailand ziet gaan.

 2. Francois Nang Lae zegt op

  Volgens mij moet je in Nederland ook in thuisquarantaine als je partner besmet is. Los van hoe de regels in Thailand zijn is het natuurlijk een absurd voornemen om te gaan vliegen terwijl iemand zo dicht bij je (ik neem tenminste aan dat jullie als partners geen anderhalve meter afstand houden) besmet is. Straks heb je een verplichte quarantaine voor de mensen die bij je in het vliegtuig zaten op je geweten, en misschien een aantal nieuwe besmettingen. Met zo’n mentaliteit houden we het virus nog wel even actief.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website