Beste lezers,

De meeste Thailandbloggers willen naar het Land van de Glimlach, maar mijn zoon en dochter met dubbele nationaliteit willen voor een paar maanden terug naar hun geboorteland Nederland.

Ze willen na alle restricties na ruim 2 jaar hun grootouders weer in de armen sluiten en kijken of Nederland hun nieuwe woonland kan worden om te werken en te studeren. Hun leeftijden zijn 19 en 27 jaar en ze zoeken voor een paar maanden woonruimte in Nijmegen, Tilburg, Eindhoven of Amersfoort. We hebben al veel online gezocht maar het is nog niet gelukt iets te vinden.

Weet iemand tijdelijke woonruimte voor de periode juni tot augustus of zelfs een paar maanden langer? Elke tip wordt erg gewaardeerd. Als je zelf woonruimte hebt die je kunt inzetten. Ik heb een boutique Home-stay in Chiang Rai en we kunnen een vorm van woningruil regelen.

Reacties kunnen naar: maisbeer@gmail.com

Groet,

Mark

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 3.00/5. From 3 votes.
Please wait...

1 reactie op “Tijdelijke huisvesting gezocht in Nederland voor Thais/Nederlandse zoon en dochter”

  1. Antoon zegt op

    Beste Mark, kijk eens op interveste.nl. Succes, Antoon


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website