Ticket bij Thai Airways boeken met een voucher?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
19 februari 2022

Beste lezers,

Is er misschien iemand die zijn voucher van Thai Airways heeft gekregen en hiermee een ticket naar Thailand heeft geboekt? Graag hoor ik of dit moeilijk is om te gaan regelen?

Het lukt mij niet via de website en telefoonnummers in Nederland kan ik niet bereiken.

Graag hoor ik van u.

Groet,

Henk

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

12 reacties op “Ticket bij Thai Airways boeken met een voucher?”

 1. Johan zegt op

  Ik heb een paar weken geleden middels mijn Thai Airways vouchers (uitgegeven medio 2019, geldigheid verlengd geworden tot eind 2022) de nieuwe tickets voor aankomende zomer geboekt bij Thai Airways. De vouchers waren uitgegeven door Thai Airways Brussels en zodoende moest ik dan ook via TA Brussel de vliegtickets gaan boeken. Telefonisch niet mogelijk, alleen per e-mail zijn ze bereikbaar. Gemiddeld reageren ze binnen 1-2 weken op e-mails, in sommige gevallen zelfs al binnen 1-2 dagen. Het heeft me wel een 5-tal e-mails gekost, maar uiteindelijk zijn de tickets geregeld en geboekt.

  Begin februari had TA Brussel (via hun pagina) de mogelijkheid om bij het boekingsproces (betalings-pagina) te kiezen voor betaling via TA-voucher. Dat werkte toen prima, eventuele bijbetaling dient direct per creditcard plaats te vinden. Let erop dat de naam van de passagier (boeking) identiek moet zijn aan de naam waarop het betreffende voucher is afgegeven. En per persoon een afzonderlijke boeking maken. Of deze optie (inwisselen voucher) nog steeds actief is, durf ik nu niet te zeggen.

  Het kost wat extra moeite en geduld, maar het is ons gelukt.

  • Henk zegt op

   Hallo Johan, bedankt voor jou bericht. Wel fijn te horen dat meerdere mensen in mijn situatie terecht zijn gekomen en dat het toch gelukt is om te kunnen boeken met de Thai Airways….proficiat!!

 2. André zegt op

  Beste,
  Ik heb afgelopen week een e-mail verstuurd naar Thai Airways Brussel met de vraag om mijn geannuleerde vluchten in 2020 en de hiermee bekomen vouchers (Validity Extension) om nieuwe vluchten te plannen begin april dit jaar.
  Gewoon onze boeking- en voucher nummers , alsook de data van de gewenste vluchten meegedeeld.
  Dezelfde dag nog een antwoord bekomen met de vraag om eveneens de ticket nummers (217-…) mee te delen.
  Overigens klopt dat er geen telefoonnummer meer beschikbaar is voor contactname, noch is het mogelijk om via de website te hernoemen
  Nu ben ik wachtende …

  Met vriendelijke groet,

  André

  • Patrick zegt op

   In een ander bericht heb ik hier ook op gereageerd namelijk, met bijvoorbeeld Skype kun je met een klein tegoed ieder telefoonnummer waar ook ter wereld bellen.
   Om die reden heb ik gewoon vanuit Nederland het betreffende telefoonnummer van Thai op Suvarnabhumi gebeld om bevestiging van mijn vlucht te krijgen.

 3. wim zegt op

  Ik heb de voucher van men vrouw omgewisseld voor een ticket BRU-BKK in de luchthaven van BKK.
  Dit was in 10 minuten klaar en had nog 399 THB over..
  Met dit ticket ben ik nu in Thailand.

  • Henk zegt op

   Wim bedankt voor jou reactie en mooi dat het gelukt is met jou voucher!!

 4. kasongo zegt op

  Henk
  Ik heb tickets met thai geboekt in december 2019 , door de corona is dit niet doorgegaan .
  Het is blijkbaar niet mogelijk iemand van thai airways , België of Nederland aan de telefoon te krijgen , nummers zijn niet meer in gebruik
  Ik heb dan een mail verzonden naar “TCC Service” ;
  Van hen heb ik nieuwe tickets gekregen , voor de maand september 2022 , de vlucht naar Bangkok is confirmd , maar voor de terugvlucht sta ik op de wacht lijst , nu hoop ik dat het toch goed komt,
  Probeer en laat iets weten
  Groet
  Kasongo

 5. kasongo zegt op

  “TCC Service” ;
  tccdis@service.thaiairways.com

  • Henk zegt op

   Hallo, ik heb jou advies opgevolgd. Ik heb contact gezocht via TCC SERVICE en werd snel geholpen. Heb ze gevraagd om te helpen bij het verwerken van mijn vouchers en heb de vouchers meegestuurd in de mail. Zodat duidelijk is waar het omgaat. Ik werd snel en goed geholpen. Ik heb nu de datum die ik naar Thailand wil geboekt en de datum staat vast. Ik ga vliegen via Frankfurt Airport. Altijd nog wel afwachten wat er in de tussentijd nog mis kan gaan maar ik heb goede hoop.

 6. Jean Pierre zegt op

  De vluchten van Thai Airways van en naar Brussel zouden geannuleerd zijn in de maanden mei, juni, september en oktober 2022. Het moet nog wel bevestigd worden. Wijzelf hebben een ticket Chiang Mai-Bangkok-Brussel op 4/6/2022. Dus een probleem.

 7. annelie hendriks zegt op

  Was geen enkel probleem om de voucher voor terugvlucht Australië naar Bangkok maanden later in te wisselen voor een ticket. Moest een klein bedrag bij betalen.

 8. Marc DG zegt op

  Thai Airways Brussel enkel te contacteren via reservations@thaiairways.be


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website