Beste lezers,

Ik kan nergens op internet vinden of je een Thor Tor 3 document ook kunt verkrijgen zonder de aankoop van een condo, en als dit niet gaat, of je het kunt verkrijgen door aankoop van een huis op company.

Heeft er hier iemand meer raad over?

Met vriendelijk groeten,

Max

Naschrift reactie: Dit heet officieel een FET formulier (Foreign Exchange Transaction form) en is het het officiële document opgesteld onder de BOT regelgeving om transacties van vreemde valuta in Thailand te melden. Het document bewijst ook de afdracht van vreemde valuta in Thailand en de uitwisseling van buitenlandse valuta in Thaise baht in Thailand. Het FET formulier wordt afgegeven door de erkende financiële instelling (bank) in Thailand, die de uitwisseling van vreemde valuta regelt. 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Lezersvraag: Hoe kom ik aan een Thor Tor 3 document (Foreign Exchange Transaction form)?”

 1. Roel zegt op

  Beste Max,

  Een Thor tor 3 document kan je vragen bij de bank alwaar het geld hier in Thailand binnen komt.

  Het is alleen een bevestiging dat je het zelfde geld ook in 1 keer weer mag uitvoeren. Heeft dus niets met huis of condo van doen.

  Mocht het zo zijn dat je het vergeet, vergeet dan niet dat iedereen 20.000 dollar per dag mag uitvoeren, dus bijna 19.000 euro. Als het om veel meer geld gaat dan kan je ook bij de bank een automatische terugboeking regelen, dus automatisch ca 19.000 euro per dag, keer het aantal dagen dat nodig is.Dat is met 1 bezoek aan de bank te regelen.
  Dus zonder Thor tor 3 kan er ook veel.

  Vergeet niet dat invoer en uitvoer van geld door de overheid gewijzigd kan worden.

  Succes
  Roel

  • David H zegt op

   Probeer dan maar eens een condo op je EIGEN naam te kopen zonder bewijs van buitenlandse oorsprong geld ……,registratie wordt geweigerd !
   lager bedrag dan 1500000 krijg je geen tor tor sam maar krijg je ander document dat juist hetzelfde bewijst .
   De repatriering van je geld info klopt wel .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website